REKLAMI GEÇ

ZANAATKÂRLARIN SESİYLE ŞİİRDE YOLCULUK

ZANAATKÂRLARIN SESİYLE ŞİİRDE YOLCULUK

Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, “Zanaatkarların Sesiyle Şiirde Yolculuk” adlı şiir dinletisi düzenledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen etkinlikte geleceğin zanaatkarları, seslendirdikleri şiirlerle ayakta alkışlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2016 Pazar, 12:22

Merkezefendi Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri “Zanaatkarların Sesiyle Şiirde Yolculuk” etkinliği düzenledi.

ciraklik-egitim-siir-1

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen Şiir Dinletisi’ne, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, PAÜ Türk Dili Edebiyatı Bölümü Öğretim Görevlisi Şerif Kutludağ, Denizli Kent Konseyi Kent Şairleri Topluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu ile İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, meslek odaları temsilcileri, okul müdür, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

ciraklik-egitim-siir-2

Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali Baran, çırakların, ustaların yaşamın her alanında ihtiyaç duyulduğunu dikkat çekerek, “Araçlarımızı tamir ettirirken tamircimiz, Saçlarımızı yaptırırken kuaförümüz, lokantada yemek yerken aşçımız, evlerimizde tesisatçımız, elektrikçimiz ve mobilyacımız. Onlara canlarımızı ve mallarımızı emanet ediyoruz. Bizler bu amaçla var gücümüzle çalışıyor, gayretimizi, yüreğimizi ortaya koyuyoruz. Biliyoruz ki, öğretmenlik bir toplum mühendisliğidir. Bizler işimizi ne kadar iyi yaparsak yarınlar o kadar güzel olacaktır” dedi.

Konuşmasının ardından bugünün çırakları yarının zanaatkarları sahneye çıktı. Geleceğin zanaatkarları, seslendirdikleri şiirlerle dinleyenleri büyüledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı