REKLAMI GEÇ

Zirvedekilerle buluşma seminerleri başladı

Zirvedekilerle buluşma seminerleri başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca görevli üst düzey yöneticilere yönelik; Zirvedekilerle Buluşma adı altında bir dizi eğitimler planlanarak hayata geçirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile Denizli’de görevli üst düzey yöneticilere yönelik yaklaşık bir yıl sürecek seminer çalışmalarına başlandı.

/ DENİZLİHABER / 5 Nisan 2012 Perşembe, 10:15

Milli Eğitim Bakanlığınca görevli üst düzey yöneticilere yönelik; yeni bir çalışma kültürü oluşturmak, takımdaşlık anlayışını geliştirmek ve günümüzün yönetim anlayışının prensiplerini idarecilere yansıtmak amacıyla “Zirvedekilerle Buluşma” adı altında bir dizi eğitimler planlanarak hayata geçirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile Denizli’de görevli milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve tüm okul ve kurum müdürlerine yönelik uzun soluklu seminer çalışmalarına başlandı. Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen seminer açılış programına, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Pamukkale Üniversitesi’nden Prof. Dr. Önder Göçkün, milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe MEM müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül “Pamukkale Üniversitemiz ile işbirliği çerçevesinde iki yıllık hizmetiçi etkinlikleri çerçevesinde yöneticilerimize yönelik bilgilendirme kapsamında uzun soluklu bir seminer programı hazırladık. Günümüz şartlarında artık sadece bilgiye ulaşma yollarının öğretildiği ve rehberlik yapıldığı, dijital bilgi teknolojisi çağı içerisinde, klasik yönetim anlayışı ile çağın gidişatına ayak uydurulamayacağı malumdur. Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizlere önemli bir çok konuyu içinde barındıran ve değerli hocalarımızın bilgilerini aktaracakları bir program düzenledik. İlk semineri Sayın Hocamız Prof.Dr. Önder Göçgün bey verecektir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder başarılar dilerim” dedi.

Müdür Sebahattin Akgül konuşmasının ardından Prof.Dr.Önder Göçgün’e tüm camia adına  şükranlarımızı sunuyorum, ilmine ve şahsına hizmet ettiğimizi ifade etmek istiyorum dedi. Önemli çalışmanın başlangıcı münasebeti ile kendisine çiçek ve plaket takdim etti. İl genelinde 6 grup olarak planlanan çalışmaların 31 Mayıs 2013 tarihinde tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı