REKLAMI GEÇ

Final velilerinden muhteşem konser

Final velilerinden muhteşem konser

Denizli Final Okulları öğrenci velileri, öğretmenlere özel muhteşem bir konsere imza attı. Yaklaşık 2 ay boyunca hazırlık yapan öğrenci velileri, çocuklarını emanet ettikleri öğretmenlere “Neler oluyor hayatta?” adını verdikleri konser ile teşekkür etti. Konserde Yeşilçam’ın klasikleşen şarkıları seslendirildi, veliler ayakta alkışlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2018 Cuma, 09:14

Denizli Final Okulları bu kez farklı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Çocuklarını emanet ettikleri öğretmenlere konser ile teşekkür etmeyi planlayan öğrenci velileri, okulun müzik öğretmenleri Aslı Zencir ve Ahmet Öztabak nezaretinde hazırlıklara başladı.

18 öğrenci velisinin katıldığı koronun oluşturulmasının ardından hummalı bir çalışma dönemi geçirildi. 18 veli yaklaşık 2 ay boyunca yoğun bir programla hazırlandı, Yeşilçam konseptiyle “Neler oluyor hayatta?” diyerek davetlilerin karşısına çıktı.

Konser öncesi, okul öğrencilerinin yaptığı Yeşilçam Ustaları sergisi okul girişinde davetlilerin beğenisine sunuldu.

Denizli Final Okulları salonunu dolduran davetlilerin karşısına çıkan öğrenci velileri, çabalarının sonuçlarını ayakta alkışlanarak aldı.

Heyecanlı oldukları gözlenen öğrenci velileri, bir o kadar da başarılıydı. Yeşilçam’ın klasikleşen şarkılarını büyük bir ustalıkla seslendiren veli korosu, davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Konser sonunda veliler, hazırlık sürecinde kendilerine büyük emek veren müzik öğretmenleri Aslı Zencir ve Ahmet Öztabak’a çiçek sundu.

Teşekkür edilen bir başka isim de Okulun Kurucu Müdürü Sadi Öztekin oldu. Çiçeğini almasının ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Sadi Öztekin, böylesine anlamlı bir geceyi kendilerine yaşatan velilere teşekkür etti. Bu konserin Final’in bir aile olduğunun net bir göstergesi olduğunu belirten Öztekin, “İlginç bir rastlantıyı da sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu koro 18 veli tarafından kuruldu. Final hayata geçtiğinde de 18 öğrencisi vardı. Eminim Final Okulları gibi bu koromuz da büyüyecek, çok daha özel konserlere imza atacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı