REKLAMI GEÇ

23 Nisan coşkusu Uğur Okulları’nda tavan yaptı

23 Nisan coşkusu Uğur Okulları’nda tavan yaptı

Özel Denizli Uğur Okulları’nda 23 Nisan coşkuyla kutlandı. Şiirler okunup şarkılar söylendi, gösteriler ve eğlenceli oyunlarla da coşku tavan yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2019 Çarşamba, 16:50

Özel Denizli Uğur Okulları’nda 23 Nisan coşkusu tüm törenlerde olduğu gibi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ortaokul Müdür Yardımcısı Burcu Sarıkaya Bican, 23 Nisan’ın anlam ve önemini belirten konuşmasında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hitaben söylediği „Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz“ sözünü hatırlattı.


Konuşmaların ardından ise şiirler okundu, şarkılar söylendi. Öğrenciler tarafından yapılan gösterilerle coşkunun doruğa çıktığı etkinlikte 6. sınıf öğrencileri “Kafkas oyunu” 5. sınıf öğrencileri ise”Funny little world”şarkısını seslendirdi. Diğer taraftan tüm öğrencilerin katılımıyla seslendirilen “Fikirler ölmez ve Sev Kardeşim” şarkıları söylendi. Dans gösterilerinin ardından gösteriler sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı