REKLAMI GEÇ

Açıköğretim 4 yılda biter mi?

Açıköğretim 4 yılda biter mi?

Açıköğretimde 30 yıllık deneyimi Denizli’ye taşıyan Karacan Akademi’de her yıl yüzlerce öğrenci hayata hazırlanıyor. Denizli Karacan Akademi Kurucusu Ali Kurt, Açıköğretim eğitimini yıllara yaymak yerine Karacan Akademi’nin kurslarına katılarak 4 yılda hatta yüksek not alarak daha erken bitirme ve örgün eğitime geçiş şansı sağladıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2014 Pazartesi, 11:34

Türkiye’nin ilk Açıköğretim Dershanesi olan Karacan Akademi, 10 yıldan beri Denizli’de yüzlerce öğrenciyi mezun ederek sosyal ve ekonomik hayata katkı sağlıyor.

denizli-karacan-akademi--ic-5jpg

Açıköğretimini yıllara yaymak yerine Karacan Akademi’nin kurslarına katılarak 4 yılda hatta yüksek not alarak daha erken bitirme ve örgün eğitime geçiş şansı yakaladıklarını belirten Denizli Karacan Akademi Kurucusu Ali Kurt, “Karacan Akademi, Açıköğretimde 30 yıllık deneğime sahip. Türkiye’nin ilk Açıköğretim Dershanesi olan Karacan Akademi, Denizli’de ise 10 yıldan beri Açıköğretimde uzman eğitim kadrosu ile eğitim veriyor. Her yıl yüzlerce öğrenciyi üniversite mezunu ederek sosyal ve ekonomik hayata katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

“TÜM LİSANS VE ÖN LİSANS PROGRAMLARINDA KURSUMUZ VAR”
Açıköğretimin 14 lisans, 37 ön lisans programları için kurs verdiklerini söyleyen Kurt, “ her branşta uzmanlaşmış eğitim kadromuz ile 10’ar kişilik özel sınıflarda bol yayın destekli, etüt anlayışı ile ders geçme garantili kurslar veriyoruz” diye konuştu.
denizli-karacan-akademi--ic-2

“DGS’DE DE İDDİALIYIZ”
Karacan Akademi Denizli’de, her hangi bir sebepten dolayı yerleştikleri 2 yıllık okullarda memnuniyetsiz olan öğrencilere yönelik de özel kurslarının olduğunu açıklayan Kurt, bu memnuniyetsizliklerin önünü açabilmek için, dikey geçiş denilen sınav kursları ile ön lisans öğrencilerine 4 yıllık lisans programlarına geçiş imkanı sunduklarını vurguladı.

denizli-karacan-akademi-ic“KEP GİYME TÖRENİ DÜZENLİYORUZ”
Her eğitim-öğretim yılı sonunda kep giyme töreni düzenleyerek, mezun olan öğrencilerinin heyecanını paylaştıklarını belirten Kurt, “Bu binada öğrencilerimize adeta lisansı tattırıyoruz. Onlara kampüs ortamı sunarak, üniversite öğreniminin heyecanını, sevincini yaşatıyoruz. Ayrıca, onlarca öğrencimiz, yüksek notlar alarak istedikleri üniversitelerin istedikleri bölümüne kayıt yaptırarak örgün eğitime geçiş yaptı. Karacan Akademi, Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de de, yenilenen konu anlatım kitap ve nokta atış soru kitaplarıyla öğrencilerimizin vazgeçilmez kursları olmuştur” dedi.

denizli-karacan-akademi--ic-1

“KAYITLAR DEVAM EDİYOR”
Denizli Karacan Akademi Açıköğretim Sorumlu Müdürleri Uğur Bizkuş ile Yaşar Yatağan’ın koordinatörlüğünde kayıt işlemlerinin devam ettiğini belirten Kurt, “Açıköğretim Fakültesi’nin herhangi bir bölümünü kazanan öğrencilere yönelik açılan kurslarımız, uzman kadrolarımızla başlayacaktır. Açıköğretimi uzun yıllara yaymak yerine kurslarımıza gelerek, 4 yılda hatta yüksek not alarak daha erken bitirme ve örgün eğitime şansını Karacan Açıköğretim Kursları ile başarabilirler” diye konuştu.

AÇIKÖĞRETİM’DE 30 YILLIK DENEYİM
Ali Kurt, Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin neden Karacan denizli-karacan-akademi-ic-3Akademi’yi tercih etmesi gerektiğini de şu sözlerle açıkladı:

“Denizli Karacan Akademi 2004 yılından itibaren yüksek öğrenim gençliğine yönelik, Açıköğretim Fakültesi öğrencilerimize Lisans ve Önlisans Eğitim Proğramlarında, ileri düzeyde hazırlanma İmkanı sunmaktayız. Karacan Akademi olarak, mezunlarımızla sürekli adımızdan söz ettirdik. 10 yıllık birikim ve tecrübelerimizi Açıköğretim öğrencilerimize yardımcı olmak amaçlı her ders için hazırlanmış özet ders notları ve nokta atış soru bankalarımızla öğrencilerimize destek olduk. Açıköğretim Fakültesi’nin her branşında yılların deneyimine sahip öğretim kadromuz ile öğrencilerimize çok fazla ek ders ve kaynak kitap imkanı sunduk. Özenle hazırlanmış öğrenciye özel ders saatleri ve öğrenciye özel programlarımızla ders geçmek çok kolay. Ayrıca, 30 yıllık tecrübe ve güveniyle, açıköğretim başarılarının yanı sıra KPSS’deki hazırlıklarında da birlikte yürüdük.”

Yorumlar

fatma zeycan   -  Bağlantı 13 Ekim 2014, 23:12

sevgili akrabam arkadaşım Volkan Yatağan’a vesile olduğu için ve desteğini esirgemeyen sevgili hocalarım Uğur, Gamze, Perihan hocama teşekkür ederim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı