REKLAMI GEÇ

Sosyal medyada dershane öfkesi

Sosyal medyada dershane öfkesi

Denizli AK Parti Milletvekili Nihat Zeybekci, Cemaat kanadının dershanelerin kapatılmasıyla ilgili tepkilerini yumuşatma çalıştı, ancak sosyal medya üzerinden yaptığı çağrılar yeterli olmadı.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2013 Pazartesi, 10:48

DİAD Başkanı Erdem Aydın, Twitter’da oluşturulan “#ÖğretmenlerMutsuzÇünkü” hashtagi üzerinden dile getirilen tepkileri yoğun bir şekilde reetwetledi.

Tepkilerini sosyal medyada dile getirenlerin “Hakkın batıl olanının hak görülmesi kıyamet alameti” , “Bu dava burada bitmez”, “Ne olacak bu eğitimin hali? 10 yılda 5 bakan ve ardından fatura öğretmenlere”, “Bu işin her kademesi bizi üzer” şeklinde tweet atmalarına Zeybekci, sessiz kalmadı.

Attığı tweetlarda sabır dileyen Zeybekci, şunları yazdı:
“Tüm kardeşlerimize bu süreçte sabır ve akılla hareket temenni ediyorum. Ayırıcı tüm açıklamaların kimseye faydası olmayacaktır.
Kimse kardeşini ‘ben bu milleti ve nesilleri senden daha çok seviyor, düşünüyorum’ diyerek, kalbini kırmasın. İllaki akıl, saygı, sabır lütfen.
Gösterilen tepkilerin bazıları eksik bilgiler ve zan üzerinedir. Kimsenin aklından bile geçmeyeni olmuş sayıp karşılık vermek haksızlıktır.
Akıl ve sabır ile hareket edemeyen dostlar, lütfen saygılı olmayı deneyin. Milletin bekası ve menfaatine olmayan hiçbir şey kalıcı olamaz.
Bizi bu konuda taraf olmaya zorlayan kardeşlerimiz bilin ki, bunun kimseye faydası olmaz. Tarafımız akıl, sabır ve kardeşlik olacak.”

Yorumlar

Hüseyin Mercan   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 00:02

ÖZEL OKUL – YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA YAKALANMAKTIR.
Tayyip Erdoğan, dershanelere karşı değildir. Ve dershaneleri kapatamaz, kapatamayacaktır. Peki şu anda yandaş medyanın 40 kanalında birde, hararetle tartışılmasını nasıl anlamak gerekir? İşin aslı hükümetin uzun süredir düşündüğü ”ÖZEL OKULLARI” gündeme sokmaktır. Tayyip yeni okul yapacağı yerde, özel okulculuğa destek vereceğini açıklamaktadır. Bunlar ” kıdem tazminatı” tartışmasında da, İŞVERENE PİRİM DESTEĞİ önerisinde bulunmuştu. İşçi sendikaları ise, pirim desteği olacaksa işçiye yapılması gerektiğini, hükümetin hep PATRONLARIN YANINDA YER ALDIĞINI söylemişlerdi.
Bu Hükümetin varlığı Türkiye için güvenlik sorunu haline gelmiştir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı