REKLAMI GEÇ

BİLGİSAYAR OLİMPİYATLARINA SERVERGAZİ DAMGASI

BİLGİSAYAR OLİMPİYATLARINA SERVERGAZİ DAMGASI

İzmir Üniversitesi Bilgisayar Olimpiyatı’nda, Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri bir gümüş madalya ile 2 bronz madalya alarak büyük bir başarı ortaya koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2015 Salı, 13:37

Merhum eğitimci Necdet Doğanata anısına düzenlenen İzmir Üniversitesi Bilgisayar Olimpiyatı’nda, 10 soru soruldu ve 5 saat süre tanındı. Başarılı olan öğrencilere, toplam 3 altın, 6 gümüş ve 9 bronz madalya verildi.

Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Ahmet Burak Yıldırım – Gümüş Madalya, yine bir başka 10. sınıf öğrencisi Emre Gündoğdu – Bronz Madalya ,9.sınıf öğrencisi Yasin Manisalı ise madalya kazandı. Öğrencilere madalyalarını, İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Rıza Doğanata ve Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş takdim etti.
Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Gümüş, “Okulumuz bugüne kadar uluslararası bilim olimpiyatlarında ve ulusal bilim olimpiyatlarında Denizli’nin gururu olmuştur. En son Avrupa Bayan Matematik Milli Takımının yarısı Servergazili öğrencilerden oluşmakta. Başarılarımız artarak devam ediyor, öğrencilerimizin İzmir’de elde ettiği bu başarı bizleri son derece mutlu etti” dedi.

Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Bilgisayar Öğretmeni Ahmet Yetiş, “Öğrencilerimi başarılarından dolayı kutluyorum. Azimle çalıştılar ve bu başarıyı yakaladılar. İnşallah daha farklı organizasyonlarda ve sınavlarda daha büyük başarılar elde ederler. Öğrencilerime, okuluma ve velilerime teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı