REKLAMI GEÇ

Çamlık Seçkin’den 2 birincilik

Çamlık Seçkin Dershanesi Öğrencisi Gökçe Sultan Tüzün, ÖSS EA-1 ve ÖSS SAY-1 puan türünde Denizli birincisi oldu.

/ DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2008 Pazartesi, 00:00

Çamlık Seçkin Dershanesi Kurucu Müdürü Zihni Karaçay, dershanenin ÖSS’de ve OKS’de elde ettiği başarılı sonuçları, dershanede öğrencilerle birlikte yaptığı basın toplantısında açıkladı.

Denizli’nin son 5 yıldır, Türkiye çapında sınav birincilikleri elde ettiğini vurgulayan Karaçay, “Bu vizyona Çamlık Seçkin Dershanesi’nin de katkısı olduğu için mutlu ve gururluyuz. Bu başarıda katkısı olan Çamlık Seçkin Dershanesi öğretmenlerini, okul yönetici ve öğretmenlerini, öğrenci ailelerini kutluyorum” dedi.

OKS’de 100 sorudan 98’ini doğru yanıtladı

Karaçay, 2008 OKS’de Aslı Gizem Onaran isimli öğrencilerinin, 100 sorudan 98’ini yanıtlayarak Üsküdar Amerikan Koleji’ni kazandığını, diğer OKS öğrencilerinin de Denizli merkezdeki Anadolu liselerine yerleşebilecek konumda olduğunu söyledi.

 

ÖSS başarısı

2008 ÖSS’de SÖZ-1 puan türünde, Nuran Özçiftçi isimli öğrencilerinin, Türkiye 379’uncusu ve Denizli 6’ncısı olduğunu belirten Karaçay, 2008 ÖSS’de Gökçe Sultan Tüzün isimli öğrencilerinin de ÖSS EA-1 puan türünde Türkiye 18’incisi ve Denizli birincisi, ÖSS SAY-1 puan türünde Türkiye 52’ncisi ve Denizli 1’incisi, ÖSS SÖZ-1 puan türünde Türkiye 41’incisi ve Denizli 2’ncisi, ÖSS SAY-2 puan türünde Türkiye 196’ncısı ve Denizli 5’incisi olduğunu söyledi.

Karaçay, dershanede, birebir öğretim sistemini uyguladıklarını ve 3 öğrenciye bir öğretmen düştüğünü belirterek, “Dershanemiz öğrencilerinin başarısında, bu sistem çok önemli bir rol oynadı. Bu sistemde, ilgili öğrencinin başarılı olmama şansı yok” dedi.

ÖSS’de, iki puan türünde Denizli birincisi olan Gökçe Sultan Tüzün, başarmak için öncelikle başaracağına inanmak gerektiğini belirtirken, ÖSS-SÖZ-1 puan türünde Denizli 6’ncısı olan Nuran Özçiftçi, arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte yakaladıkları verimli çalışma temposuyla bu başarıyı yakaladıklarını söyledi. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı