REKLAMI GEÇ

Denizli Final Okulları’nda Cumhuriyet coşkusu

Denizli Final Okulları’nda Cumhuriyet coşkusu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir” diyerek ilan ettiği Cumhuriyet’in 92. yılı kutlanıyor. Denizli Final Okulları, muhteşem bir kutlamaya imza attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2015 Salı, 16:11

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı olan Cumhuriyet’e tüm Türkiye sahip çıkıyor. Cumhuriyet’in ilanının 92. yıldönümünde Denizli Final Okulları anlamlı ve coşkulu bir kutlamaya imza attı.

denizli-final-okullari-cumhuriyet-coskusu-ic-2

KOKTEYL VERİLDİ, SERGİ AÇILDI
Okulun Doğan Cüceloğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kutlama programına okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Kokteyl ve Cumhuriyet Çocukları adlı resim sergisinin açılması ile başlayan tören, saygı duruşunun ardından söylenen İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle devam etti.

denizli-final-okullari-cumhuriyet-coskusu-ic

EĞİTİM KURUMLARINA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Sadi Öztekin yaptı. Cumhuriyet’in önemine vurgu yapan Öztekin, en az bunun kadar Cumhuriyet’i koruyacak nesillerin yetiştirilmesinin de önemli olduğunu söyledi. Öztekin, bu aşamada eğitim kurumlarına büyük görevlerin düştüğünü hatırlattı.

denizli-final-okullari-cumhuriyet-coskusu-ic-1

YURTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞ
Sadi Öztekin’in konuşmasının ardından kutlamalar, okulun sosyal etkinlik kurulu yönetimindeki öğrencilerin hazırladığı “YURTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞ” programı ile devam etti. İz Oda Orkestrası’nın eşlik ettiği gösteri büyük ilgi çekti. Atatürk’ü canlandıran öğrencimizin vals ve zeybek gösterisi görülmeye değerdi. Program Sevgi Çiçeği adlı şarkının söylenmesi ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı