REKLAMI GEÇ

Uğur’da “Açık uçlu sorulara” hazırlık sınavı

Uğur’da “Açık uçlu sorulara” hazırlık sınavı

LYS’ de açık uçlu / kısa cevaplı soruların yer alması kararı ile birlikte uygulamanın öğretmenlere, velilere, öğrencilere kısacası eğitim sistemine yansımaları devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2017 Pazartesi, 09:25

Denizli Uğur Okulları, ÖSYM’nin yeni dönemde aldığı karara hızlı bir şekilde adapte olarak, öğrencilerine “Açık Uçlu Sorular”dan oluşan deneme sınavını uygulayarak, bir ilke imza attı.

Denizli Uğur Okulları yetkilileri, bu sistemde özellikle 11. ve 12. sınıf öğrencilerine öğrendikleri bilgileri daha kalıcı hale getireceğine, kısa cevaplı sorularla zihinden geri getirmeyi kolaylaştıracağını ifade ederek, “Tüm çalışmalarını ve yöntemlerini bu sisteme uyarlayan Denizli Uğur Okulları, hızlı bir geçiş yaptı. Öğrencilerin bol bol kitap okumaları, okuduğu metinleri anlamaya çalışmaları bu sistemde onlar için çok yararlı egzersiz olacağı inancında ki okul ezberci bir öğrenme yerine kavramaya yönelik çalışmaları karşılaştırabiliyor olmalarının yanında katkı sağlayacak çalışma salonları ile öğrencilerini desteklemeye, hızla ilerlemelerine yön vermeye devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı