REKLAMI GEÇ

PEV öğrencilerine yoga eğitimi

PEV öğrencilerine yoga eğitimi

Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları öğrencilerine, hem psikolojik hem de bedensel rahatlama amacıyla Yoga dersi verildi. Öğrenci ve öğretmenler yarım saat süren yoga dersinden memnun kaldı.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2013 Çarşamba, 14:19

DENİZLİHABER

Yoga eğitmeni Aslı Güven, Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları öğrencilerine Yoga’nın faydaları üzerine konferans verdi. Güven, öğrencilere ilk olarak yoganın hayatlarına hangi yönlerden olumlu etkiler sunduğunu anlattı.

Öğrencilere sınavlarda yardımcı olabilecek yoga yöntemleri hakkında da bilgi veren Aslı Güven, “Yoga konusunda bizi fizik ve kalp doktorları da destekliyor. Sınava yönelik Yoga fiziksel olarak sizi etkiler. Bedensel ve ruhsal aktiviteye katılmak gelecekteki mesleğinizde olumluluk sağlar. İşlerini yarına erteleyenlerden değil, zamanında yapanlardan olursunuz” dedi.

ic

Denizli’de tek Yoga temsilcisi olan Aslı Güven, öğretmen ve öğrencilere birkaç Yoga hareketi gösterdi. PEV Okulları öğrencileri ve öğretmenlerine karın, göğüs, omuz yogası yaptırdı. Öğrenci ve öğretmenler, yoga sunumundan memnun kaldı. PEV Okulları Eğitim Koordinatörü Aysun Yağcı, konferansın ardından Yoga eğitmeni Aslı Güven’e teşekkür ederek çiçek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı