REKLAMI GEÇ

PEV’de öğretmenlere sürpriz kutlamalar

PEV’de öğretmenlere sürpriz kutlamalar

Özel PEV Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyerek, öğretmenlerine verdiği değeri ortaya koydu.

/ DENİZLİHABER / 26 Kasım 2013 Salı, 15:37

Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları öğretmenleri için sürpriz bir kutlama düzenlendi. Günün yorgunluğunun ardından düzenlenen sürpriz parti öğretmenlerin yüzünü güldürdü.

Sürpriz kutlamada Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Mehmet Meder, geleceğin teminatı olan çocukların yetişmesinde büyük emeği olan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak hazırlanan hediye sepetlerini verdi.

Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları öğretmenleri, ayrı bir organizasyonda bu güzel ve anlamlı günü kutlamak için Dedeman Otel’de buluştu. Düzenlenen mini konser eşliğinde yemeklerini yiyen PEV ailesi; sonrasında müziğin ritmine uyarak dans etti, doyasıya eğlendi.

ic

Sürprizler bununla da sınırlı kalmadı. 25 Kasım Pazartesi günü Özel PEV Okulları 2. Sınıf öğrencileri öğretmenlerini duygulandıran bir etkinlik gerçekleştirdi. Özel PEV Okulları müzik öğretmenlerinin hazırladığı koroda şarkılarını söyleyen öğrenciler, kendi elleri ile hazırladıkları çerçeveleri öğretmenlerine hediye ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı