REKLAMI GEÇ

Uğur’lu öğrenciler yeteneklerini keşfediyor

Uğur’lu öğrenciler yeteneklerini keşfediyor

Denizli Uğur Okulları öğrencileri yeteneklerini keşfediyor. Uğur Okulları’nda uygulanan bağlama eğitimlerine katılan öğrenciler, hem derslerine çok daha iyi motive oluyor, hem de kendilerini farklı alanlarda da ifade etme imkanı buluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ocak 2017 Pazartesi, 11:02

Denizli Uğur Okulları, öğrencilerini akademik olarak gelecek yaşamlarına hazırlarken, farklı etkinlikler ile de kendilerini ifade etme imkanı tanıyor.

Bunlardan biri olan ve her hafta sonu gerçekleştirilen bağlama dersleri de öğrencilere önemli kazanımlar sağlıyor.

Yapılan bilimsel araştırmalara göre müzikle uğraşan öğrencilerin diğerlerine oranla akademik ve sosyal yaşantılarında daha aktif olduğun gözlemlenirken, bu inanca sahip Denizli Uğur Okulları öğrencilerin ruh ve zihin sağlıkları için son derece etkili olan müzik dersleri ve klüp çalışmaları ile yeteneklerini keşfederek ilerlemelerini öngörüyor.

Uğur Okulları yetkilileri, “Her şeyden önce gerek müzikle gerek dansla gerekse yazıyla ve diğer alanlarla öğrenci kendini anlatmanın yollarını buluyor ve bunu özgürce dile getirebiliyor. Müziği yaparken müziğin içerisinde ritmik yapı, süre kullanımı ve seslerin birbiri ile olan ilişkilerine şahitlik eden öğrenci farkındalık ve motivasyon kazanmaktadır. Türk Halk müziği halkın yaşanmışlıklarından oluşan anonim eserlerdir. Buna bağlı olarak oluşum aşamasında ve daha sonrasında sanatsal kaygı taşımazlar. Kaygı taşımayan müzik türüyle müziği yaşantıya dahil etmek adına, bağlama eğitimi 5. sınıf öğrencilerine her hafta sonu uygulanıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı