REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’ndan Bingöl’e kardeşlik eli

Uğur Okulları’ndan Bingöl’e kardeşlik eli

Elde ettiği akademik başarılarla adından sıklıkla söz ettiren Denizli Uğur Okulları, sosyal sorumluluk projelerinde de etkili olmayı sürdürüyor. Uğurlu öğrenciler Bingöl Solhan Atatürk Ortaokulu’nun kitap kampanyasına önemli bir destek verdi. Öğrenciler Bingöl’deki kardeşlerine kitaplar ile birlikte mektup da gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2018 Salı, 11:55

Denizli Özel Uğur Okulları öğrenci ve öğretmenleri, Bingöl/Solhan Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen kitap yardımı kampanyasına katılmak için seferber oldu.

Denizli Uğur Okulları’nda başlatılan çalışma ile toplanan 420 kitap, öğrenciler tarafından tasniflenerek, özenle kolilere konuldu.

Denizli Uğur Okulları öğrencileri Bingöl’deki kadeşlerine, kitapların yanında bir de mektup gönderdi.

Öğrenciler mektupta, “Bingöl Solhan Atatürk Ortaokulu’nda okumakta olan sevgili öğrenci arkadaşlarım; biz, Uğur Okulları öğrencileri olarak büyük bir zevkle okuduğumuz kitaplarımızı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlere ufak da olsa bir katkımız olabilecekse ne mutlu bizlere. Tüm eğitim hayatınız boyunca başarılar diler, sevgilerimizi sunarız” dedi.

BİNGÖL’DEN TEŞEKKÜR GELDİ
Bingöl Solhan Atatürk Ortaokulu’nda Türkçe öğretmeni olan Ferhat Kılıç’ın yardımı ile bu mektup ve kitaplar, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştı. Bingöl Solhan Ortaokulu öğrencileri de Denizli Uğur Okulları öğrencilerine teşekkür mektubu ile karşılık verdi.

Bingöllü öğrenciler mektuplarında, “Sevgili Denizli Uğur Okulları idareciler, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarımız; biz Solhan Atatürk Ortaokulu öğrencileri olarak gönderdiğiniz kitaplar ve ince davranışınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Sesimize kulak verdiğiniz için, yardımlaşma duygusunu yaşattığınız için ve bizleri yalnız bırakmadığınız için gönülden teşekkür ediyoruz. Her şey için teşekkürler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı