REKLAMI GEÇ

Denizli Uğur Okulları’nda mezuniyet coşkusu

Denizli Uğur Okulları’nda mezuniyet coşkusu

Denizli Uğur Okulları Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde, 146 öğrenci diploma aldı. Öğrencilerin havaya kep fırlatarak yaşadıkları mezuniyet sevincine aileleri de ortak oldu. Mezuniyet törenine öğrencilerin seslendirdiği 2007 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun ADB ve Başkan Bush’u eleştirdiği “Kimdir O” şarkısı damga vurdu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2016 Cumartesi, 12:38

Denizli Uğur Okulları Anadolu Lisesi mezuniyet törenine, Uğur Okulları Kurucu Mustafa Kemal Arslan, okul müdürleri, öğretmenleri ve öğrencileri ile veliler katıldı.

ugur-okullari-mezuniyet-6

Uğur Okulları’nın 146 12. sınıf öğrencisinin diplomalarını aldığı törenin açılış konuşmasını Mustafa Kemal Arslan yaptı. Arslan, öğrenci ve velilere seslendiği konuşmasında, “Günümüzde hiçbir toplum yok ki, iyi bir eğitime geçmeden yükselebilsin, gelişebilsin. Bu nedenledir ki burada gerek aileler ve öğrencilerimizin gerekse bizlerin verdiği yoğun uğraşlar, daha iyi bir Türkiye, daha güzel bir dünya için konulmuş tuğlalardır” dedi.

ugur-okullari-mezuniyet-4

O ŞARKI DAKİKALARCA ALKIŞLANDI
Açılış konuşmalarının ardından, veliler ve davetliler, okul öğrencilerinin verdiği mini konser ile eğlendi. Derya Akın ile Buğra Akhan Çağlar Temiz’in piyanosu eşliğinde Barış Akarsu’nun 2006 yılında ABD ve Bush’u eleştiren “Tepede beyaz bir saray, sarayda soytarı bir kral” sözlerinin yer aldığı “Kimdir O” adlı şarkısını seslendirdi. Şarkı davetliler tarafından dakikalarca alkışlandı.

ugur-okullari-mezuniyet-3

 

DERECE İLE MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Uğur Okulları Anadolu Lisesi’nden dereceyle mezun olan öğrenciler plaketle ödüllendirildi. Okul birincisi Aslı Aygen Kartal plaketini Uğur Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan’dan alırken, okul ikinci Vildan Ekimci’ye plaketini Okul Müdürü Hüseyin İnci verdi. Okuldan 3’üncülükle mezun olan Zeynep Koçberber ise plaketini Müdür Yardımcısı Aslı Eşsiz’in elinden aldı. ugur-okullari-mezuniyet-5
Plaket törenin ardından okul birincisi Aslı Aygen Kartal, okul kütüğüne ilk plak çakan öğrenci oldu.

ugur-okullari-mezuniyet-7

SEVİNÇ, GURUR VE HÜZÜN BİRARADA İDİ
Uğur Okulu Anadolu Lisesi’nin ilk mezunları olan 146 öğrenci, mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından, andımızı okudu, mezuniyet sevinçleri keplerini havaya fırlatarak yaşadı.

ugur-okullari-mezuniyet-2

O gurur sahnesi, veliler tarafından cep telefonlarına kaydedilirken, bazı öğretmenler de hem sevinç hem de ayrılığın getirdiği hüzün ile gözyaşlarına hakim olamadı.

ugur-okullari-mezuniyet-1

Mezuniyet Töreni, 10.yıl marşının okunmasıyla sona erdi.

UĞUR OKULLARI’NDAN SEMİNERE DAVET
Bu arada Denizli Uğur Okulları, öğrenci ve velilere yönelik seminere hazırlanıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Uğur Okulları işbirliğinde gerçekleştirilecek seminere konuşmacı olarak Marmara Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Sayın Oktay Aydın katılacak.

6 Haziran Pazartesi günü Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek seminerin ilk bölümü saat 10.00’da başlayacak ve “Başarmak için beynimi nasıl kullanırım?” sorusuna cevap aranacak. Saat 14.00’de ise “Çocuğumun başarısın nasıl desteklerim” konulu seminer gerçekleştirilecek.
Denizli Uğur Okulları önderliğinde gerçekleştirilecek seminere tüm öğrenci ve veliler davetli. Seminer için detaylı bilgi isteyenler 0258 213 27 77 nolu hattan destek alabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı