REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’nda şenlik başlıyor

Uğur Okulları’nda şenlik başlıyor

Denizli Uğur Okulları, Gençlik Haftası şenliklerine hazırlanıyor. Baharın müjdeleyicisi etkinlikler 15-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek, tadına doyum olmayan gösteriler sunulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2017 Cuma, 14:12

Denizli Uğur Okulları, farkını ortaya koyduğu Fizy Yarışması’nın hız kesmeden organizasyonlarına devam ediyor. Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi’nde düzenlenen 10. Çocuk Koroları Şenliği’nde de farklarını ortaya koyan Uğurlu öğrenciler bu kez Gençlik Haftası etkinliklerine hazırlanıyor.
15-19 Mayıs tarihleri arasında Denizli Uğur Okulları’nda gerçekleşecek olan Gençlik Haftası adeta baharın müjdesini verecek.

Tiyatro gösterileri, okul orkestra ve koro konserleri, resim sergisi, yarışmalar, danslar, şiir günleri ve masal akşamı gibi etkinlikler ile renklenecek olan Gençlik Haftası organizasyonu, hafta içi 15.30’dan itibaren öğrenci, öğretmen ve velileri ağırlayacak.

Program akışı ve ayrıntılı bilgiyi www.denizliugurokullari.com adresinden takip edebilirsiniz.

SPORDA DA BAŞARILI
Bu etkinliklerin yanı sıra Uğurlu öğrenciler katıldıkları sportif yarışmalarda da başarılı sonuçlar almayı sürdürüyor. Uğurlu öğrenci Ümit Gültuğ Ağar, Kahramanmaraş’Ta düzenlenen Türkiye Birinciliği Karate (kata) Yarışması’nda Türkiye 5.si oldu.

Spordaki bir başka derece de atletizmden geldi. Uğur öğrencisi Sıla Köseoğlu, İzmir’de gerçekleştirilen Atletizm Grup Birinciliği Yarışması’nda 100 metrede 2. 200 metrede 3. olarak önemli bir başarıya imza attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı