REKLAMI GEÇ

Denizlispor Koleji, yeni döneme hazır

Denizlispor Koleji, yeni döneme hazır

Denizlispor Koleji idari ve eğitim personeli 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı’na şimdiden hazır.

/ DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2008 Cuma, 00:00

Denizlispor Koleji’nde; Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hayrettin Akyıldız başkanlığında; etkin sınıf yönetimi, yeni öğretim ilke ve yöntemleri, öğretmen-öğrenci-veli işbirlikteliği ve benzer birçok konuda seminerler ve grup çalışmaları yapıldı.

2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılı’na, büyük yeniliklerle başlandığını söyleyen Denizlispor Okulları Genel Müdürü İsmail Günseven; tenis kortu, futbol sahası gibi bir çok alanın tamamen yenilendiğini söyleyerek, fiziksel revizyondan daha önemlisi eğitim kadrosunda ciddi değişikliklerin gerçekleştiğini söyledi.

ÖSS 2008 Denizli birinciliği ve Türkiye 18’inciliği başarısının bir başlangıç olduğunu dile getiren Günseven, “Bu başarıların katlanarak artacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Denizli halkının ortak paydası olan Denizlispor Kulübü gibi Denizlispor Okulları’nın da Denizli halkının ortak paydası olduğunu hatırlatan Günseven, tüm Denizli halkının okulu mutlaka tanıyıp görmesi gerektiğini, başarılarının Denizli’nin ve Denizlililerin kendi başarısı olduğunu söyledi.

Yeni öğrencilere oryantasyon hizmeti

Denizlispor Koleji’ne yeni katılan öğrencilerin oryantasyon çalışmaları da başladı. Yeni ve tüm ara sınıflarda deneme ve seviye belirleme sınavlarına giren öğrencilerin eksiklikleri, resmi eğitim öğretim yılı açılışına kadar tamamlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı