REKLAMI GEÇ

Doğa öğrencileri kariyerlerini şekillendiriyor

Doğa öğrencileri kariyerlerini şekillendiriyor

Doğa Okulları T-MBA öğrencileri, Pamukkale Üniversitesi Kariyer Yolcuları Topluluğu tarafından düzenlenen “Kariyerin İçin Hazır Mısın?” paneline katıldı. Öğrenciler, alanlarında başarılı isimleri dinledi, kariyer planlarına şekil vermeye başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2015 Cuma, 09:56

Denizli Doğa Okulları öğrencilerini hayata hazırlıyor. Verdiği akademik eğitim ile öğrencilerini tam donanımlı bireyler olarak yetiştiren Doğa Okulları, kariyerlerini planlamaları için de yeni ufuklar açıyor.

denizli-doga-okullari-kariyer-gunu-ic-1

Bu kapsama Pamukkale Üniversitesi Kariyer Yolcuları Topluluğu tarafından hazırlanan “Kariyerin İçin Hazır Mısın?” adlı panele katılan Doğa öğrencileri, alanlarında uzman ve başarılı isimleri dinleme imkanı buldu.

Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Yıldız’ın da katıldığı panelin açılışını aynı zamanda Denizli Doğa Okulu velisi olan Doç. Dr. Kamil Orhan yaptı. DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, Türk Ticaret Net Müdürü ve İK Uzmanı Seyhan Koçak ve AKÇA Holding üyesi Erol Akça yaşamlarından kesitler sundu, kariyer yolculuklarının evrelerini anlattı.

denizli-doga-okullari-kariyer-gunu-ic

Denizli Doğa Okulları T-MBA öğrencileri, büyük keyif aldıkları panelden, kariyer planlarına ilişkin önemli ip uçlarıyla döndü. Öğrencilere, panel sonunda katılım sertifikaları da sunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı