REKLAMI GEÇ

Doğa Okulları’nın büyük başarısı

Doğa Okulları’nın büyük başarısı

Denizli Doğa Okulları, Antalya’da düzenlenen Doğa Model Birleşmiş Milletler Konferansı’na damgasını vurdu. Konferansa 6 öğrenci ile katılan Doğa Okulları, Denizli’ye önemli bir başarıyla döndü. Konferansta Denizli’yi temsil eden 6 öğrenciden biri olan Berru Benan Orhan “Seçkin Kişi Ödülü” aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2015 Cumartesi, 14:34

Denizli Doğa Okulları 9. Sınıf öğrencilerden Berru Benan Orhan, Ece Çiftçi, Fatma Çoban, İlayda Aydın, Mertcan Kutsal ve Emre Erdoğan’ın katıldığı “Doğa Model Birleşmiş Milletler Konferansı” Antalya’da gerçekleşti. 428 öğrencinin yer aldığı konferansta öğrenciler, Birleşmiş Milletler Temsilcisi rolünü üstlendi, temsil ettikleri ülkelerin sorunlarını komitelerde İngilizce tartışarak, çözüm önerileri sundu.

Üçüncü günün sonunda gerçekleşen Kapanış Seromonisi’nde ülkesini en iyi temsil eden öğrencilere “Seçkin Kişi Ödülü” verildi. Denizli’yi başarıyla temsil eden Denizli Doğa Okulları 9. sınıf öğrencisi Berru Benan Orhan, “Seçkin Kişi Ödülü”ne layık görüldü. Orhan’ın ödülünü komite başkanı verdi.

doga_okullari_ic

BEKLEMEDİĞİM BİR ÖDÜLDÜ, ÇOK SEVİNDİM
Ödüle layık görüldüğünü öğrendiğinde çok sevindiğini belirten Berru Benan Orhan, “Birleşmiş Milletler Konferansı’na ilk kez katıldım. İlk gün zorlanmış olsam da temsilci rolünü üstlendiğim ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Buradaki atmosfer çok farklı. Ödül almayı beklemiyordum. Bu yüzden beni anons ettiklerinde çok sevindim. Nisan ayında Kapadokya’da 12’ncisi yapılacak olan Doğa Model Birleşmiş Milletler Konferansı’na da katılacağım” dedi.

doga_okullari_icc
TAKDİRLE DENİZLİ’YE DÖNMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Öğrencisinin elde ettiği başarıyla gurur duyduklarını belirten Denizli Doğa Okulları İngilizce Öğretmeni Aykut Can Türkmen, “Öğrencim bizi bir kez daha gururlandırdı. Denizli’ye aldığımız takdirlerle ve ödülle dönmenin sevincini yaşıyoruz. Bir sonraki konferansa daha fazla öğrenciyle katılıp daha fazla ödül alarak okulumuzun başarılarına başarı katmayı istiyoruz” diye konuştu.

Birleşmiş Milletler Konferansı’na katılan ve Denizli’ye gururla dönen Denizli Doğa Kampüsü 9. Sınıf öğrencileri; Berru Benan Orhan, Ece Çiftçi, Fatma Çoban, İlayda Aydın, Mertcan Kutsal ve Emre Erdoğan için Denizli Doğa Okulları’nda sertifika töreni düzenlendi. Öğrencilerin sertifikaları, Denizli Doğa Okulları Lise Müdürü Emel Gönenmiş Yağcı tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı