REKLAMI GEÇ

Doğa’nın hayvan dostu öğrencileri

Doğa’nın hayvan dostu öğrencileri

Denizli Doğa Okulları 9. sınıf öğrencileri, “Bir kap mutluluk” kampanyası başlattı, hayvan barınağını ziyaret ederek, bakımı yapılan hayvanlara mama götürdü. Doğa öğrencileri, köpekleri besledi, özellikle yavru köpeklere yoğun ilgi gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2015 Cuma, 11:26

Denizli Doğa Okulları, anlamlı bir kampanyaya daha imza attı. Öğrencilerini akademik olarak kusursuz bir şekilde yetiştirmenin yanı sıra iyi bir çevreci ve hayvan dostu olmalarını da sağlayan Doğa Okulları’nın 9. sınıf ve meclis öğrencileri, “Bir kap mutluluk” adı altında kampanya düzenledi.

Denizli Hayvan Barınağı ile irtibata geçen ve bakımı üstlenilen hayvanların ihtiyaçlarını öğrenen Doğa Okulları 9. sınıf öğrencileri, “Bir kap mutluluk” kampanyası kapsamında kemdi imkanlarıyla mama aldı.

doga_okullari_hayvan_barinagi_ic

Denizli Doğa Koleji Coğrafya Öğretmeni Burçin Tekin ve Biyoloji Öğretmeni Gülşah Özülke ile birlikte hayvan barınağını ziyaret eden Doğa Okulları öğrencileri, burada bakımları üstlenilen hayvanlarla yakından ilgilendi, mama verdi. Özellikle yavru köpekleri seven öğrenciler, hayvan barınağı çalışanlarına da moral verdi.

Barınak yetkilileri ile görüşen ve hayvanların bakımına ilişkin merak ettiklerini de öğrenen Doğa Okulları öğrencileri, örnek bir çalışmaya imza attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı