REKLAMI GEÇ

Eğitimde farklı bir sistem

Eğitimde farklı bir sistem

TUDEM Dershanesi farklı bir eğitim anlayışı ile 17. şubesini Denizli’de açtı. Eğitimde farklı bir hizmet verecek olan dershanenin Denizli Şubesi ise ilköğretim öğrencilerine hitap edecek.

/ DENİZLİHABER / 10 Haziran 2008 Salı, 00:00

1984 yılında İzmir’de kurulan ve eğitim alanındaki başarılarıyla kısa süre içerisinde büyüyen TUDEM Dershaneleri 17. şubesini Denizli’de açtı. Eğitim anlayışını farklı bir bakış acısı kazandıracak olan TUDEM’in en büyük özelliği ise ilköğretim öğrencilerine hitap etmesi. Bu günü kadar eğitim yayınlarıyla tanıdığımız TUDEM’in Denizli Şubesi’nde ise 14 sınıfı ile 440 öğrenci eğitim alabilecek.TUDEM Dershaneleri yöneticileri, DGC Basın Merkezi’nde yaptıkları basın toplantısında, dershane ve eğitim sistemleri hakkında bilgi verdi.

TUDEM’in ilk olarak eğitim yayınlarıyla sektörü girdiğini ve kısa süre içerisinde büyüyerek bilgi ve başarısını, öğrenciler ile paylaştığını belirten TUDEM Dershaneleri Genel Müdürü İsa Aykanat, eğitimde farklı bir sistem uygulayan TUDEM’in 17. şubesini de Denizli’de hizmete açtıklarını belirtti. Kendi sistemlerinde en önemli konunun tek bir hedefe hizmet olduğunu belirten Aykanat, “Şu anda bakıyoruz birçok dershanede her kademeden öğrenciler bulunuyor. Bu bizim sistemimize göre yanlış bir durum. Yaptığımız araştırmalar doğrultusunda ilköğretim öğrencileri ile orta ve lisede okuyan öğrencilerin aynı dershane içinde bulunması öğrenciler arasındaki başarıyı olumsuz yönden etkilemektedir. Bizler de bunun için sadece ilköğretim öğrencilerine eğitim verme yolunu seçtik. Dershanelerimizde okuyan öğrencilerimiz, bu sistem sayesinde önemli başarılara imza atmıştır” dedi. Dershanenin bir diğer sisteminin de kümeleme çalışması olduğunu belirten Aykanat, “Sınıflarda öğretmenler her öğrenciye konuyu anlatmak yerine kümeleme sistemi ile grup grup öğrencileri ayırıyor ve öğrencilerin kendilerini geliştirmesi sağlanıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı