REKLAMI GEÇ

Final “FIMUN 2016”da buluştu

Final “FIMUN 2016”da buluştu

Denizli Final Okulları öğrencileri Adana’da gerçekleştirilen “FIMUN 2016”ya katıldı. Birleşmiş Milletler üyesi rolü üstlenen Final öğrencileri dünya sorunlarına farklı bir pencereden baktı, eğlenerek öğrenme imkanı yakaladı. 3 gün süren etkinlik eğlenceli anlara da sahne oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2016 Çarşamba, 10:21

Denizli Final Okulları bu yıl 3.sü gerçekleştirilen ve Adana Final Okulları’nın ev sahipliği yaptığı “FIMUN 2016”ya katıldı. Denizli Final’i öğrenciler Buket Özgür, İlayda Sena Şahin, Eren Oğuz, Adil Berk Öksüz ile Yabancı Diller Zümre Başkanı Dilek Mazanoğlu temsil etti.

final-fimun-2016-bulustu-1

3 gün süren etkinlikte öğrenciler Birleşmiş Milletler üyesi rollerini üstlendiler, bilgi ve yabancı dillerini kullanarak dünya sorunlarını farklı pencerelerden ele aldılar. Öğrenciler bu özel buluşmada kültürlerarası etkileşim ve paylaşım yapma imkanının yanı sıra İngilizce seviyelerini de test etme imkanı yakaladı.

Yoğun konferans programlarının yanı sıra öğrenciler için hazırlanan özel etkinlikler de ilgi çekti. Öğrenciler özellikle FIMUN party ile stres atma imkanı buldu.

final-fimun-2016-bulustu-2

Organizasyonu değerlendiren Yabancı Diller Zümre Başkanı Dilek Mazanoğlu, bu tür etkinliklerde aktif rol alarak, öğrencilere farklı bakış açıları kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. Mazanoğlu, “Bu organizasyonlar çocuklarımızın dünya sorunlarına farklı çözüm yolları geliştirme imkanı tanıyor. Dünya ile bütün halde, yaşananların farkında olan ve olumsuzlukları ortadan kaldıracak bilgi ve birikime sahip olmaları için çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı