REKLAMI GEÇ

FİNAL OKULLARINDA ELT SEMİNERİ

FİNAL OKULLARINDA ELT SEMİNERİ

Denizli Final Okulları Yabancı Diller Zümresi önderliğinde ELT semineri gerçekleştirildi. Özel ve resmi okul İngilizce öğretmenlerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2016 Pazartesi, 18:18

Denizli Final Okulları’nda gerçekleştirilen ELT seminerine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, LEAD Turkey Temsilcisi Tony Gurr, Pearson Türkiye Temsilcisi Münir Güler ve İngilizce öğretmenleri katıldı.

denizli-final-okullari-tony-gurr-seminer-

Sunuculuğunu LEAD Turkey Temsilcisi Tony Gurr’un yaptığı seminer öncesinde konuşan Denizli Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, öğretmenlerin kendilerini geliştirmeleri ve yenilemeleri adına önemli olan bu tür etkinliklerin süreceğini söyledi.

İngilizce konusunda öğretmenlerin bilgilerinin yenilenmesinin hedeflendiği seminer eğlenceli bir ortamda gerçekleşti.

denizli-final-okullari-tony-gurr-seminer-2

Seminerin kapanışında öğretmenlere seslenen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yabancı dil eğitiminin önemine vurgu yaptı. Bu tür eğitim seminerlerinin daha sık tekrarlanması gerektiğine işaret eden Oğuz, Denizli Final Okulları yöneticileri ile seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

ELT Semineri, öğretmenlere katılım sertifikalarının verilmesiyle noktalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı