REKLAMI GEÇ

Final’de servis şoförlerine eğitim

Final’de servis şoförlerine eğitim

Final Okulu öğrencilerini taşıyan servis şoförlerine hizmet içi eğitim semineri verildi. Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, öğrencilerinin sağlıklı bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için eğitimlerin süreceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2015 Salı, 12:04

Denizli Final Okulları tarafından, öğrencilerin can güvenliğini emanet ettiği servis şoförlerine yönelik hizmet içi eğitim semineri gerçekleştirildi. Seminere konuşmacı olarak eğitmen Yelda Yolay Kazanoğlu katıldı.
final-servis-seminer-ic

Servis şoförlerinin öğrencilerimizin evden okula, okuldan eve güvenli bir ortamda taşınması sırasında karşılaşabilecekleri sorunları anlattı, çözüm yollarını ve davranış modellerini sundu. Bireysel ve kurumsal farkındalık çalışmalarıyla ilk adımı attıklarını belirten Kazanoğlu bu tür eğitimlerin devam edeceğini ifade etti. Eğlenceli ve verimli geçen seminer katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ
Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, eğitimi sadece sınıflarda öğrencilere değil okulla bağlantılı olan tüm unsurları bir bütün olarak değerlendirdiklerini belirterek, “Öğrencilerimizin her yönüyle sağlıklı bir şekilde eğitilmesini sağlıyoruz. Bu konuda duyarlı davranan servis yetkililerine ve bu hizmeti sunan Yelda Yolay Kazanoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı