REKLAMI GEÇ

Final’den Forum’da çok özel etkinlik

Final’den Forum’da çok özel etkinlik

Final Okulları tarafından Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen “Annemin hayallerini gerçekleştiriyorum” konulu etkinlik büyük ilgi gördü. Gönüllerince eğlenen çocuklar, annelerinin hayallerini yazdılar ve resmettiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2016 Çarşamba, 09:32

Final Okulları tarafından Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen ve iki gün süren “Annemin hayallerini gerçekleştiriyorum” konulu etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

denizli-final-okullari-forum-etkinlik-2

Etkinliğe katılan çocuklar canlı Barış Manço heykeline büyük ilgi gösterdi, pandomim, palyaçolar ve yarışmalar ile gönüllerince eğlendi. Çocuklar, annelerinin hayallerini hem kaleme aldı, hem de resmetti. Etkinliğin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Etkinliği değerlendiren Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, etkinliğe katılımın yüksek olmasının sevindirdiğini söyledi. Öztekin, “Okulumuzla ilgili olumlu düşüncelerini yazıyla da ifade eden katılımcılar, Denizli Final Okulları’nın destekçisi olduklarını söylediler. Biz de onların bize olan güvenini bu güne kadar hiç sarsmadık bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı tüm Denizlili hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

denizli-final-okullari-forum-etkinlik-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı