REKLAMI GEÇ

İmaj Dershanesi’nde yüzde yüz başarı!

İmaj Dershanesi’nde yüzde yüz başarı!

Denizli İmaj Dershanesi, sınava giren tüm öğrencilerini kazandırarak, önemli bir başarıya imza attı. ÖSS ve OKS’de başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2008 Salı, 00:00

Denizli İmaj Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Baysan ve Dershane Müdürü Süleyman Demirkol, DGC Basın Merkezi’nde düzenledikleri basın toplantısı ile ÖSS ve OKS’de başarı elde eden öğrencilerini kamuoyuna tanıttı.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

İmaj Dershanesi olarak başaracaklarına inandıklarını ve yüzde yüz başarıyı elde ettiklerini söyleyen İmaj Dershanesi Müdürü Süleyman Demirkol, “Sınava giren bütün öğrencilerimizi kazandırarak, önemli bir başarıya imza attık. Başarımızda emeği geçen, bize yürekten inanan, öğretmen, öğrenci ve anne babalara teşekkür ediyoruz. OKS’de ilk bine giren 24 öğrencimiz ve büyük başarı göstererek, yüz sorundan sadece 1 sosyal bilgiler yanlışıyla Türkiye 295. si Denizli 5.si olan Ali Güzel öğrencimizi ve dereceye giren diğer öğrencilerimizi tebrik ediyoruz” dedi.

Ayrıca ÖSS’de Türkiye 474.sü olan öğrencileri Halil Ceylan’ı ve dereceye giren diğer öğrencileri tebrik eden Demirkol, “Başarı gerçekten istemekle tam bilgi donanımıyla, doğru uygulamalarla, sürekli kontrol ve kendini geliştirmekle sağlanır. Bunu bilerek takım ruhuyla çalışan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Yeni dönemde de sürekli değişen ve değişirken de yenilenen eğitim öğretim müfredatını aynı yönde tam olarak kavramamız ve dinamik ekibimizle daha büyük başarılara imza atmak üzere öğrencilerimizi Denizli İmaj Dershanesi’ne bekliyoruz” dedi.

Denizli İmaj Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Baysan ve Dershane Müdürü Süleyman Demirkol tarafından Türkiye 295. si ve Denizli 5. si Ali Güzel’e koltuk takımı ve halı hediye edilirken, diğer öğrencilere başarılarından dolayı kol saati hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı