REKLAMI GEÇ

Denizli’nin gözü Karma Sınav Merkezi’nde

Denizli’nin gözü Karma Sınav Merkezi’nde

LYS maratonu için geri sayım başladı. Öğrencileri sınavlara hazırlamak için çalışan çok sayıda kurumun bulunduğu Denizli’de Emrah Güngör ve ekibinin yönetimindeki Karma Sınav Merkezi, bir adım öne çıkıyor. 80 öğrencisi bulunan ve eğitim danışmanlığı hizmeti veren Karma Sınav Merkezi, 2016 YGS’ye tam anlamıyla damgasını vurdu, ilk 1.000’e 21, ilk 3.000’de de 57 derece sığdırmayı başardı. YGS’de elde edilen bu başarı, LYS öncesinde de tüm gözleri Karma Sınav Merkezi’ne çevirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2016 Cuma, 11:26

Hafta sonu LYS maratonu başlıyor. 18-19 ve 25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek sınavlar ile öğrenciler hayalini kurduğu üniversiteleri kazanabilmek için ter dökecek.

denizli-karma-sinav-merkezi-1

Denizli’de çok sayıda kurum, sorumluluklarını üstlendikleri öğrencilerin başarısı için ter döküyor. Kısa süre önce yapılan ve LYS öncesi belirleyici özellik taşıyan YGS’de elde edilen dereceler, bir kurumu öne çıkarıyor.

Bir yıl önce faaliyete başlayan Emrah Güngör ve ekibinin yönetimindeki Karma Sınav Merkezi, YGS’de ortaya koyduğu başarı ile çıtayı bir hayli yükseğe çıkardı. Eğitim danışmanlığını üstlendikleri 80 öğrenciyle yola devam eden Karma Sınav Merkezi, YGS’de önemli bir başarıya imza attı. YGS’ye katılan 80 öğrenciden 21’i elde ettikleri dereceler ile ilk 1.000 arasına girmeyi başarırken, ilk 3.000’deki derece sayısı ise 57.

SİSTEM VE TAKİP
Karma Sınav Merkezi’nin bu başarısının altında yatan en önemli etkenin uygulanan sistem ve takip olduğunu belirten Kurucu Emrah Güngör, ancak asıl başarının öğrencilerinin çabası ve isteği olduğunu söyledi.

“Biz öğrenciye yolu gösteriyoruz. O yolda yürümek, adımlarını sağlam atmak ise öğrencinin tercihi” diyen Emrah Güngör, “Kendimize özel geliştirdiğimiz sarmal bir sistem uyguluyor, bu sistem sayesinde öğrencilerimizi sağlıklı bir şekilde takip edebiliyoruz. Her öğrenci için haftalık görüşme saatlerimiz var. Bu saatlerde öğrencilerimizin eksik kaldıkları yerleri tespit ediyor ve bir program vererek, bu derslere ekstra özen göstermelerini istiyoruz. Bir sonraki hafta gerçekleşen görüşmede de takibini yapıyor, geldiği aşamayı görüyoruz” dedi.

Bu sistem sayesinde öğrencinin geçmişten günümüze geldiği aşamayı da net bir şekilde kontrol edebildiklerini anlatan Emrah Güngör, “Haziran ayındayız, öğrencimizin geçtiğimiz mart ayında hangi aşamada olduğunu, hangi konulardan eksiklerinin bulunduğunu ve bu süreçte ne kadarını kapatabildiğini de görmemiz,hem öğrenci, hem de bizim açımızdan önemli bir artı” diye konuştu.

8 FARKLI YAYIN, 80 DENEME
Öğrencilerin geldikleri aşamayı görmek için 8 farklı yayının kullanıldığı 80 ayrı deneme yapıldığın belirten Emrah Güngör, bu süreçte hem bol miktarda üst düzey soru çözümünün yapıldığını, hem de öğrencinin sınava alışkın hale gelerek, stresten uzaklaşmasının sağlandığını kaydetti.

Güngör, “Öğrencilerimiz o kadar farklı ve o kadar çok soru ile karşılaşıyorlar ki, sınavda kendilerine yöneltilen hiçbir soruya yabancı kalmıyorlar. Bu da başarı oranını yükseltiyor” dedi.

BAŞARI KRİTERLERİMİZ ÇOK FARKLI
Karma Sınav Merkezi olarak başarı kriterlerinin çok farklı olduğunu belirten Emrah Güngör, “Bizim ve sorumluluğunu üstlendiğimiz, danışmanlığını yaptığımız öğrencilerimizin beklentileri çok büyük. Sıradan bir okula yerleşmek bizim için başarı değil. Bizim hedefimiz, her seferinde çok daha fazla öğrencimizi Türkiye’nin üst düzey üniversitelerine gönderebilmek, en özel bölümlere yerleşmelerini sağlamak. Hafta sonu gerçekleştirilecek LYS bu nedenle bizim için çok önemli. İlk yılımızda YGS’de elde ettiğimiz derecelerin çok daha üzerine çıkarak, tüm öğrencilerimizin arzuladıkları bölümlerde okumalarını sağlamak istiyoruz. Yıl boyunca bunun için hem biz, hem de öğrencilerimiz büyük çaba harcadı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı