REKLAMI GEÇ

Meltem Romanya yolcusu

Meltem Romanya yolcusu

Meltem Dershanesi Denizli Şubesi, yıl boyunca yapılan başarı ölçme sınavlarında üstün performans gösteren öğrencileri Romanya gezisi ile mükâfatlandırdı.

/ DENİZLİHABER / 12 Haziran 2008 Perşembe, 00:00

Meltem Dershanesi Denizli Şubesi, yıl içerisinde yapılan başarı ölçme sınavlarında üstün performans sergileyen 15 öğrenciyi, Romanya gezisi ile mükafatlandırdı. 3 yıldır düzenlenen yurt dışı gezilerinin bu yıl da Romanya gezisi ile süreceğini belirten Meltem Dershanesi Denizli Genel Müdürü Rahmi Dakak, sayısal, eşit ağırlık, sözel ve dil alanlarından öğrencilerin katılımıyla düzenlenen sınavda, 15 öğrencinin yüksek bir performans göstererek bu geziye katılmaya hak kazandığını bildirdi.

Amaçlarının, Meltem Dershanesi öğrencilerine evrensel bir bakış açısı kazandırmak olduğunu dile getiren Dakak, “Umudumuz, bu gezi ile birlikte öğrencilerimiz yepyeni duygu ve düşüncelerle geri dönecekler ve önlerindeki zorlu sınava en özverili bir şekilde hazırlanacaklar. Çarşamba akşamı başlayan gezimiz, Perşembe günü İstanbul gezisi ile devam edecek. Cuma akşamı uçakla Roma’ya hareket edecek olan öğrenciler, 16 Haziran’da yurda dönecekler” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı