REKLAMI GEÇ

Pianalitik bilgi ve özgüven aşılıyor

Pianalitik bilgi ve özgüven aşılıyor

Pianalitik Dershaneleri 2005 yılından bu yana Türkiye genelinde 120’ye yakın şubesiyle eğitim öğretim faaliyetine devam ediyor. Pi analitik Dershanesi Denizli Şubesi Kurucusu Şaban Varol, misyonlarının sadece eğitim değil, hayata karşı özgüven kazanmış bireyler yetiştirmek olduğunu belirterek, “Eğitim kadar sosyal aktivitelere de önem veriyoruz” dedi. Kayıt döneminin başladığını da belirten Varol, “Velilerimizin bütçelerine göre ücret ve ödeme seçenekleri sunuyoruz. Bizim için önemli olan ücret değil eğitim” dedi.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2014 Salı, 09:46

Dershanelerde 2014-2015 eğitim yılı kayıt dönemi başladı. Bu süreçte veliler ve öğrenciler, en uygun adresi belirlemek için araştırma yapıyor. Denizli’de faaliyet gösteren dershaneler arasında velilerin tercih edebileceği eğitim kurumlarından biri de Pianalitik Dershanesi…

Pianalitik Dershanesi Denizli Şubesi Kurucusu Şaban Varol, 2013 yılında öğrencileri üniversiteye yerleştirme oranlarının yüzde 92, orta öğretim kurumlarına yerleştirme oranlarının ise yüzde 96 olduğunu söyledi.
Varol, “Pianalitik Dershaneleri öğrencilerine sunmuş olduğumuz temel bir takım standartlarımız var. Bu standartların en önemlisi de seçkin öğretmen kadromuz. Alanında kendisini yetiştirmiş tecrübeli öğretmenlerimiz var. Öğrencilerimize sunmuş olduğumuz sistemin en önemli özelliği bireye özgü aktif danışmanlık. Bu standartlar konusunda taviz vermez anlayışımız ile eğitimde bir marka olma sürecinde ciddi mesafe aldık” dedi.

“KURUMSAL DERSHANECİLİK ANLAMINDA ÖĞRENCİLERİN TERCİHİ”
Pianalitik Dershanesi’nin Denizli’de kurumsal dershanecilik anlamında öğrencilerin tercih ettiği dershaneler sıralamasında en ön sırada yer aldığını ifade eden Varol, “Geçmiş yıllarda Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir ile birlikte Meslek Lisesi öğrencilerini yüksek öğrenime kazandırmak için bir projemiz oldu. Denizli’deki eğitim çıtasını yükseltme anlamında yapmış olduğumuz en önemli çalışmalardan birisiydi. Okul birincilerini ödüllendirdiğimiz MÜSİAD’ın etkinliğine sponsor olduk” diye konuştu.

“SOSYAL FAALİYETLER YAPARAK ÖĞRENCİLERİMİZE ÖZGÜVEN AŞILIYORUZ”
Pianalitik Dershaneleri, olarak öğrencilerine eğitimin yanı sıra özgüven aşılayıcı faaliyetlere de önem verdiklerini vurgulayan Varol, “Kurumsal dershane yapısı içerisinde öğrenciyi birebir takip etme, dersin haricinde sosyal ve bilimsel çalışmalar, etüd çalışmaları ile de öğrencinin başarısının ciddi şekilde artmasına yardımcı oluyoruz. Sadece akademik bilgiye bağlı kalmayan Pianalitik Dershaneleri olarak öğrencileri sosyal faaliyetlerle buluşturarak kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyoruz. Öğrencilerimizin yeterli özgüvene sahip, medeni cesareti olan bireyler olarak yetişmelerini amaçlıyoruz. Şehirlerarası gezilerimiz, sportif etkinliklerimiz, yarışmalarımız, her sene gelenek olarak yaptığımız halı saha maçlarımız var. Geleneksel hale getirdiğimiz bilgi yarışmalarımız ve veliler arasında yapmış olduğumuz kitap okuma yarışmalarıyla öğretmen veli ve öğrenci olarak üçlü bir köprü kurarak daha iyi eğitim verdiğimizi düşünüyorum” dedi.

galeri-anons

“EĞİTİM SİSTEMİNDEKİ GELİŞEN TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
Tablet eğitimine ilk olarak Pianalitik dershanelerin geçtiğini belirten Varol, “Bizim sınavlara hazırlıkta öğrencilerimize sunmuş olduğumuz standartları yüksek çalışmaların yanında teknoloji ve gün geçtikçe gelişen, artan eğitim sistemlerini anında öğrencilere yansıttığımız bir gerçektir. Biz Denizli’de tabletli eğitime ilk geçen kurumuz. Pi analitik kaynaklarını tablet bilgisayarlara yükleyip öğrencilerin kullanımına sunuyoruz. Bütün sınıflar interaktif eğitim sistemine göre hazırlanmış organize edilmiş şekilde… Türkiye genelinde aktif olarak kullandığımız öğrenci takip sistemimiz var. Girdiği sınavları ve aldığı dereceleri, başarı grafiğini takip ediyoruz” dedi.

ŞUBAT AYI FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN!
Pianalitik Dershanelerinin 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı kayıt döneminin başladığını belirten Varol, “Erken kayıtta öncelikle öğrencilerimize vermiş olduğumuz tablet bilgisayar, kitap seti hediyemiz var. En önemlisi de velinin bütçesini düşünerek planlamış olduğumuz fiyat ve ödeme takvimimiz var. Bu ücret politikası sayesinde, erken kayıtta Pianalitik Dershanelerini tercih eden velilerimiz daha küçük taksitlerle daha uzun sürede ödemelerini yapabilecekler. Bir de bütün Pianalitik ayrıcalıklarından faydalanacaklar. Erken kayıtın birinci safhası şubat sonunda sona erecek. Velilerimiz mart ayındaki fırsatları da değerlendirebilecek. Şubat ayı daha cazip olduğundan dolayı fırsatları kaçırmamalarını öneriyoruz” diye konuştu.

Pianalatik Dershanesi’ne www.pianalitik.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ekin   -  Bağlantı 26 Şubat 2014, 00:52

Evettt ben de iki yıldır Pianalitikliyim,mutluyum,dershanemi çoookk seviyorum,herkesi bekliyorummm

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı