REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu TED Koleji’nde

Subaşıoğlu TED Koleji’nde

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu TED Denizli Koleji’ni ziyaret etti

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2014 Pazartesi, 10:58

Türk Eğitim Derneği’nin TED Denizli Koleji’nin Göveçlik’teki kampüsünü ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Yardımcıları Yusuf Görgüç, Fatih Işık ve Hasan Kayıhan Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Hasan Kazdağlı’dan okul hakkında bilgi aldılar.

Prof.Dr. Kazdağlı, vadilerle çevrili, doğal park görünümündeki alanda her türlü alt yapı ve üst yapının en ince ayrıntısı ile düşünüldüğünü belirterek, Subaşıoğlu ve yardımcılarına proje aşamasından, eğitim sistemine, eğitmen kadrosuna kadar her konuda bilgi verdi.

Denizli’nin nüfusunun her geçen gün arttığını ve ekonomisinin güçlendiğini, yeni yerleşim alanlarına ihtiyaç duyulduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, “Okulumuzun proje aşamasında yeni bir yerleşim yeri olmaya başlayan bu doğal vadinin görünümüne zarar vermeden değer katacak, yüksek yaşam standardını ve çağdaş mimariyi sergileyecek bir eğitim alanı oluşturmayı planladık. Uluslararası normlara uygun her türlü alt yapı ve teknolojiyi bünyesinde barındıran adeta bir üniversite kampüsü olarak projelendirilen ve yapımı gerçekleştirilen kampüsümüzün bundan sonra burada planlanan bütün projelere örnek olacağına düşünüyoruz. Yüksek güvenlik ve kalitede eğitim öğretimin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde konumlardırılan binalarımız, sosyal ve kültürel alanlarımız ve en önemlisi 86 yıllık çağdaş eğitim kalitemiz ile bu mevkinin daha cazip bir yaşam alanına dönüşeceğine inanıyoruz. Bu anlamda projeye başladığımız ilk andan itibaren bizi destekleyen, bu gün kampüsümüzü ziyaret eden belediye başkanımıza ve yardımcılarına çok teşekkür ederiz. İnanıyoruz ki eğitim öğretim hayatına başlamamız ile birlikte pek çok sosyal, kültürel ve sportif projeyi birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Eğitim alanlarını, sosyal, kültürel ve spor alanlarını gezen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu adeta bir üniversite kampüsü olarak, doğal alanları koruyarak planlanan TED Denizli Koleji’nin çevrenin görünümünü olumlu yönde değiştirdiğini, bölgeye bir yenilik ve fark getirdiğini belirterek, okul yöneticilerine ve kurucularına teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı