REKLAMI GEÇ

Öğrenciler sınavda, veliler seminerde

Öğrenciler sınavda, veliler seminerde

TED Denizli Koleji giriş ve bursluluk sınavı rekor bir katılım ile gerçekleştirildi. Öğrenciler sınavda ter dökerken, velilere yönelik de “Hayat Başarısında Anne ve Baba Tutumu” konulu seminer düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2019 Salı, 16:08

TED Denizli Koleji’nde 4 ve 5. sınıflar için sabah, 6, 7, 8 ve 9. sınıflar için öğleden sonra olmak üzere iki ayrı oturumda gerçekleşen bursluluk sınavına rekor bir katılım sağlandı.

Öğrenciler sınavda ter dökerken, velilere de Kişisel Gelişim Uzmanı ve Sosyolog Barış Balcı tarafından “Hayat Başarısında Anne ve Baba Tutumu” konulu seminer verildi.

Öğrencilerini bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında geleceğe hazır, hayat başarısı üstün, çağdaş ve donanımlı bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten TED Denizli Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Handan Oto, “Denizli’de 5. yılımızda rekor katılım ile gerçekleştirdiğimiz giriş ve bursluluk sınavına gösterilen yoğun ilgiden mutluluk duyuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sınav sonuçlarına göre öğrencilerimize belirlenen oranlarda burslar vereceğiz. Sınav sonuçlarımız ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. Aynı zamanda sınava giren öğrencilerimizin velileri için gerçekleştirdiğimiz seminerde; anne baba nasıl davranırsa çocuk başarılı olabilir, çocuklarımız ile nasıl zaman geçiriyoruz, duygular, motivasyonu artırma yöntemleri, iletişim, sınav kaygısı nasıl ortadan kaldırılır gibi konulara yer verildi. Velilerimiz çocukları ile ilgili sınav kaygısı ve gelecek endişesine dair sorularına cevaplar buldular. Sınavımıza ilgi gösteren bütün Denizlilere teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı