REKLAMI GEÇ

TUDEM Denizli’de

TUDEM Denizli’de

TUDEM Dershanesi, 17. şubesini Denizli’de açtı. İlköğretim öğrencilerine hizmet verecek olan dershanenin açılış törenine Tudem Dershaneleri Genel Müdürü İsa Aykanat da katıldı.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2008 Çarşamba, 00:00

1984 yılında İzmir’de kurulan ve eğitim alanındaki başarılarıyla kısa süre içerisinde büyüyen TUDEM Dershaneleri, 17. şubesini Denizli’de açtı. Denizli’de Bu günü kadar eğitim yayınlarıyla tanıdığımız TUDEM’in Denizli Şubesi’nde 14 sınıfta, 440 öğrenci eğitim alabilecek. Yalnızca ilköğretim kademesindeki öğrencilere hizmet verecek olan Tudem Dershanesi’nin açılışına Tudem Dershaneleri Genel Müdürü İsa Aykanat, Vali Yardımcısı İbrahim Ertekin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Tudem Dershanesi Denizli Şubesi’nin kurucuları katıldı.

Dershanenin açılış töreninde konuşan İsa Aykanat, Milli Eğitim Bakanlığı’nın uygulamaya koyduğu yeni sistem ve programları çeşitli seminerlerle tanıtacaklarını söyleyerek, “Çocuklarımıza, günümüz koşullarına uygun, çağdaş ve Atatürk ilkelerinde eğitim vermek istiyoruz. Denizli gibi Ege’nin ikinci büyük ilinde böyle bir dershane açmak bizim için çok önemli. Tüm Denizli halkının desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Eğitime serbest piyasa benzetmesi

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da müdürlük olarak özel eğitime her zaman destek verdiklerini belirterek eğitimde özel sektörün önemine değindi. Oğuz, “Dershaneciliğe ne kadar önem verirsek Denizli de o kadar başarılı olur” diyerek dershanelere verdiği önemin altını çizdi. Mahmut Oğuz’un ardından söz alan Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin de, eğitimi serbest piyasaya benzeterek, “Kim daha başarılıysa o ayakta kalır” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dershanenin açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Ertekin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve İsa Aykanat birlikte kesti. Protokol, binayı dolaştıktan sonra kutlama pastası kesti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı