REKLAMI GEÇ

Uğur öğrencilerinin başarı kutlaması

Uğur öğrencilerinin başarı kutlaması

Denizli Uğur Dershaneleri öğrencileri, ÖSS’de elde ettikleri başarılarını, dershanenin, Kelleci Kardeşler Restoran’da verdiği yemekte kutladı.

/ DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2009 Çarşamba, 23:23

Denizli Uğur Dershaneleri’nin, ÖSS’de, Türkiye’de ilk 100’e giren öğrencileri, başarılarını kutladı. Dershanenin verdiği yemekte, İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, başarılı öğrencilerin okul müdürleri ve okul öğretmenleri ile dershane öğretmenleri ile öğrenciler bir araya geldi.

Kelleci Kardeşler Restoran’da verilen yemekte konuşan Denizli Uğur Dershaneleri Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, dershanelerine bugüne kadar birçok iftara atıldığını ancak bu iftiraların tamamını başarıları ile yalanladıklarını belirtti. Arslan, “Kurulduğumuzdan bu yana geçen 7 yıl içinde, dershanemize iftira atmayı temel görevleri bilenlerin iftiralarının gerçek dışı olduğunu başarılarımız ile kanıtladık. ‘Başarı değiller’ dediler, oysa 7 yıldır Türkiye ilk 100 ve Denizli ilk üçe aralıksız öğrenci soktuk. ‘Etüt alamazsınız’ dediler, ama etüt alamadıkları için kendi dershanelerinden yıl içinde onlarca öğrenci aldık ve bu öğrenciler ek ders ve etütlerini kolayca aldıkları için bize teşekkür etile. ‘Orası çok kalabalık, ilgi göremezsiniz’ dediler. Doğrudur, dershanemizin çok öğrencisi var. Demek ki öğrenci bizi seçiyor, Denizli Uğur’a rağbet ediyor. Biz, çok çalışarak, en iyi yanıtlarımızı derecelerimizle ve ülkenin saygın üniversitelerine gönderdiğimiz öğrencilerle verdiğimizi biliyorum. Bu gece onurlarına yemek düzenlediğimiz Denizli sayısal birincisi Çağatay Yurdasal, Denizli eşit ağırlık birincisi Demet Ay, Denizli dil birincisi Gizem Ülker, Türkiye dokuzuncusu, Türkiye 24’üncüsü ve Türkiye 25’incisi olan öğrencilerimiz, bu konuda başka söze gerek bırakmıyor” dedi. Arslan, başarılarında katkıları bulunan öğrencilerin ailelerine, okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür etti.

Arslan, Uğur Dershaneleri’nin, değişen sınav sistemine hızla uyum sağladığını ifade etti. Denizli Uğur Dershanesi’nin, Denizli’de en saygın eğitim-öğretim kurumları arasında yerini aldığını dile getiren Arslan, “Denizli dershaneciliğinde ilk kez düzey sınavı uygulayarak homojen sınıf oluşturan dershanemiz, 7 yıl aralıksız her hafta öğretmenler zümresi yapabilen, her yıl aralıksız hizmet içi eğitim uygulayabilen, seminer ve konferans düzenleyebilen tek dershane olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Arslan’ın konuşmasının ardından, öğrenciler ve öğretmenleri, doyasıya eğlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı