REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’nda geleceğin mucitleri eserlerini sergiledi

Uğur Okulları’nda geleceğin mucitleri eserlerini sergiledi

Denizli Uğur Okulları öğrencileri bilimin ışığındaki yolculuklarını sürdürüyor. Uğur’un geleceğin mucitleri olmaya aday öğrencileri, yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalarını görkemli bir sergi ile davetlilerin beğenisine sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2019 Pazar, 14:47

Denizli Uğur Okulları’nda açılan Bilim Sergisi büyük ilgi gördü.

Serginin açılışına Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Denizli Uğur Okulları öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları projeler ve hazırladıkları sunumları açılan sergi ile davetlilerin beğenisine sundu.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan tüm stantları tek tek ziyaret etti, öğrencilerle projelerine ilişkin uzun sohbetler gerçekleştirdi.

Öğrenciler projelerini ve hedeflerini anlattı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ortaya koyan çabanın ve gösterilen başarının önemli olduğunu belirtti, öğrencilerin bilim yolculuğunda yollarının açık olmasını temenni etti.

Başkan Örki, başarılı öğrencilere kupalarını da verdi.

Denizli Uğur Okulları yönetimi, öğrencilerinin hayata bilimin penceresinden bakmaya devam etmeleri için okul olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı