REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’ndan bir ilk daha

Uğur Okulları’ndan bir ilk daha

Türkiye’nin yarını öğrencilerini bilgi çağının mimarı olarak üniversiteye hazırlayan Özel Denizli Uğur Okulları, bu çağa uygun modeller ve programlar konusunda kendi içinde başlattığı yarışı sürdürüyor. Uğur Okulları, bir ilki daha hayata geçirdi, bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı’nı öğrencilerden kurulu bando eşliğinde, canlı bir şekilde yüreklerinde hissederek seslendiriyorlar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2015 Pazartesi, 17:58

Özel Denizli Uğur Okulları, akademik bir okul çizgisinde olmanın yanında öğrencilerini çağdaş dünyanın değerleriyle donatarak, onları dünya insanı olma yolunda yetiştiriyor . Toplum ve ülkenin gerçeklerinden izole olmayan, yaşamın içinde doğal ve gerçeklik içeren bir eğitim uygulayan Özel Denizli Uğur Okulları, tüm öğrencilerine yaşam stratejileri ve satranç dersleri vermenin yanında, sanata verdiği önemi farklı çalışmaları ile ön planda tutmaya devam ediyor.

UĞUR OKULLARI’NDAN BİR İLK
Özel Denizli Uğur Okulları’nda çok anlamlı bir uygulama hayata geçirildi. Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı, her pazartesi ve cuma günleri okul öğrencilerinin oluşturduğu bando ekibi tarafından canlı olarak çalınıyor, tüm okul öğrencileri de coşkulu bir şekilde, yüreklerinde hissederek söylüyor.
Milli duyguların ön plana çıktığı bu anlamlı etkinlik, okul kadar, eğitim camiasında da takdir topluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı