REKLAMI GEÇ

Uğurlular “Global Business Forum”da

Uğurlular “Global Business Forum”da

Denizli Uğur Okulları 12. Sınıftan 10 öğrencisini “Global Business Forum” proğramı için İzmir’e gönderdi. Öğrenciler burada çağın getirdiği teknolojik konularda deneyim sahibi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2019 Pazar, 11:05

Denizli Uğur Okulları 12. sınıflardan girişimci 10 öğrencisini her yıl düzenlenen “Global Business Forum” proğramı için İzmir’e gönderdi. Genç girişimciler burada enerji ve inovasyon, dijital dünyada oyun, yeni medya ve güncel trentler konulu seminer ve etkinliklere katılarak dijital dünyanın önemli temsilcileri olma yolunda bilgiler elde etti.

Denizli Uğur Okulları Kampüs Müdürü Gülden Özkök dijital dönüşüm, teknolojinin kullanımı ve bilinçli bireyler yetiştirilmesi konusunda öğrencilerini bu tür programlara göndererek geliştirip, teşvik ettiklerini söyledi. Sektörel anlamda, ülkelerin uluslararası teknolojik ve kültürel farklılıklarından, iletişim kopukluklarından kaynaklanan uzlaşmazlıkların ancak iyi eğitilmiş, iş dünyasıyla entegre olmuş vasıflı nesillerle aşılabileceğini belirten Özkök, öğrencilerini bu donanımlarla yetiştirdiklerini söyledi.

Denizli Uğur Okulları’nın 10 girişimci öğrencisinin gittiği Forum’a Kanal D haber koordinatörü, İntel genel müdür yardımcısı, Webtures CEO’su, Alaeko Holding stratejik planlama müdürü, DEİK Yeni Zelanda iş konseyi başkanı, Alpina Türkiye İsviçre bölge başkanı ve bir çok akademisyen konuşmacı olarak katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı