REKLAMI GEÇ

Yalçın: Servergazi eğitimde ekol oldu

Yalçın: Servergazi eğitimde ekol oldu

Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, 25 yıllık deneyimle Denizli’de eğitimde ekol haline geldiklerini, başarıların ulusal ve uluslararası düzeye taşındığını söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2015 Cuma, 10:22

Servergazi Eğitim Kurumları yöneticileri, Karahayıt’taki bir otelde verilen iftar yemeğinde, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yemeğe, Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, Servergazi Eğitim Kurumları bünyesindeki okulların müdür ve idarecileri ile Denizli’de görev yapan medya mensupları katıldı.

denizli-servergazi-iftar-ic-2

Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, yemekte yaptığı konuşmada, bünyelerindeki ilkokul, ortaokul, fen ve Anadolu lisesi gibi 7 ayrı kurum ile eğitim öğretim verdiklerini, söyledi.

Servargazi Eğitim kurumları’nın 25 yıldır Denizli’de eğitimde damgasını vurduğunu ifade eden Yalçın, “Ana felsefemiz, iyi insan, kaliteli insan, başarılı insan yetiştirmek. 25 yıldır artık bir ekol haline gelen eğitim sistemi, bir marka haline gelmiş yapısı ile mezunlarımızın, öğrencilerimizin Türkiye ve dünyada geldiği noktalar, aldıkları başarıları zaman zaman sizlerle paylaşıyoruz. Denizli ulusal ve uluslararası alandaki eğitim başarılarını baktığımızda önemli bir kısmının arkasında Servergazi Eğitim Kurumları’nı görüyorsunuz. Uluslararası Bilim Olimpiyatları’nda dünya dereceleri, milli takıların belki yarısını oluşturan öğrencilerin Denizli’den Servergazi’den çıkması, bir tesadüf değildir” dedi.

denizli-servergazi-iftar-ic-1

Denizli’de 2015-2016 eğitim-öğretim yılı için kayıtlarının başladığını da anımsatan Yalçın, elde edilen başarıların karşılığını gördüklerini, bu yıl en yüksek kayıt oranına ulaştıklarını ve rekor kırdıklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı