REKLAMI GEÇ

Yorumdan başarıya ödül

Yorumdan başarıya ödül

Yorum Dershanesi, OKS ve SBS’de dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.

/ DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2008 Çarşamba, 00:00

Yorum Dershanesi, OKS ve SBS’de Türkiye ve Denizli’de dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi. Derece sıralamalarına göre bilgisayar, MP3 çalar ve indirim çekleri ile ödüllendirilen öğrencilere ayrıca, Atatürk’ün Nutuk kitabı da verildi.

Yorum Dershanesi İlköğretim Müdürü Muzaffer Gülmez, “ÖSS’de 17, ilköğretimde 13 yıldan beri faaliyet gösteren Yorum Dershaneleri, bu yıl Küçük Şeyler Akademisi Anaokulu’nu da açarak eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Kurulduğumuz günden bugüne kadar kalitesini, güvenirliliğini, başarı grafiğini artırarak devam eden dershanemizin başarılarını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu başarıların kazanılmasında velilerimizin fedakârlığı, güvenilir kurumsal yapımız, takım çalışması, deneyimli kadro, kaliteli bir rehberlik, en önemlisi öğrencilerimizin özverili çalışması etkili oldu diyebiliriz” diye konuştu.

2007–2008 Öğretim Yılı sonunda elde edilen gerçek verilere göre; SBS 6. sınıflarda ilde ilk 50’de 9 öğrencilerinin, 7. sınıflarda ilde ilk 50’de 17 öğrencilerinin bulunduğunu söyleyen Gülmez, OKS’de de bir öğrencilerinin 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak il ikincisi olduğunu, il genelende ise ilk 100’de 16 öğrencilerinin bulunduğunu bildirdi.

Konuşmaların ardından, 6. Sınıf SBS’de il birincisi olan Ali Kapıkıran ile Ali Elçi’ye MP3 Çalar ile indirim çeki, 7 Sınıf SBS’de il 9’uncusu olan Ayşe Noyan’a indirim çeki, OKS Özel Okullar Türkiye ve Denizli Birincisi Tarkan Temizöz’e bilgisayar ve indirim çeki, Askeri Liseler Türkiye Birincisi Volkan Sözer’e de indirim çeki verildi.                                                        

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı