REKLAMI GEÇ

TED Denizli Koleji’nden eğlen öğren atölyeleri

TED Denizli Koleji’nden eğlen öğren atölyeleri

Araştırmacı, yenilikçi, öğrenci odaklı eğitim öğretim teknikleriyle öğrencilerine hayat boyu sürecek başarının yolunu açmayı hedefleyen TED Denizli Koleji; uygularken öğreten, öğretirken eğlendiren bir dünyanın kapılarını açmak üzere Denizlili çocuklar için “Eğlen Öğren Atölyeleri” etkinliği düzenliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2015 Perşembe, 15:31

TED Koleji, Denizlili çocuklara 29 – 3O Ağustos günleri Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde, 31 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında ise TED Denizli Koleji Kampüsü’nde, yaratıcılığı geliştirmek için özel kurgulanmış atölyelerde bilimden sanata, kişisel gelişimden hobilere kadar pek çok alanda uygulamalı ve eğlenceli bir öğrenme süreci yaşatacak. Forum Çamlık AVM’deki etkinlik 12.00 – 19.00, TED denizli Koleji Kampüsü’ndeki etkinlik 13.00 – 16.00 saatleri arasındagerçekleştirilecek.

TED Denizli Koleji Müdürü Fatih Canpolat, öğrencilerin akademik, sosyal gelişimlerinin yanı sıra kişisel yeteneklerinin gelişimine büyük önem verdiklerini belirterek, “Yapılandırmacı, yaşam temelli ve öğrenciyi merkeze alan bir eğitim-öğretim programı uyguluyoruz. Bu yılda geçen yıl olduğu gibi eğitim öğretim dönemi başlamadan Denizli’deki bütün öğrencilere açık bir atölye programı uygulayacağız” dedi.

Atölye çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Canpolat, “Programın birinci bölümü Forum Çamlık AVM’de ted-denizli-koleji-eglen-ogren-atolyeleri-ic29 – 30 Ağustos’ta Eğlenceli Bilim Atölyesi adı altında gerçekleştirilecek. Burada çocuklarımız deneyimleyerek keşfedecek ve öğrenecek. Programın ikinci bölümü ise 31 Ağustos – 4 Eylül arasında TED Denizli Koleji Kampüsü’nde düzenlenecek. Eğitim öğretim kadromuz ile kültür, sanat, bilim ve spor alanlarında çocuklarımızın çok yönlü gelişimine katkı sağlamak, ve farklı alanlarda öğrenebilecekleri, yeteneklerini geliştirebilecekleri bir atölye programı tasarladık” diye konuştu.

Denizli halkının geçen yıl yoğun ilgi gösterdiği Eğlen Öğren Atölyeleri’ne bu yıl da tüm çocukları davet ettiklerini söyleyen Canpolat, program detaylarının okulun web sitesinden, sosyal medya kanallarından ve okuldan edinilebileceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı