REKLAMI GEÇ

TED GİRİŞ SINAVINA BÜYÜK İLGİ

TED GİRİŞ SINAVINA BÜYÜK İLGİ

2015 – 2016 eğitim öğretim yılında TED Denizli Koleji’nde okumak isteyen yüzlerce aday öğrenci TED’in Giriş Sınavı’na yoğun ilgi gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2015 Pazartesi, 17:05

Türkiye’yi onurlandıran binlerce mezun yetiştiren Türk Eğitim Derneği tarafından bir yıl önce açılan TED Denizli Koleji 2015-2016 yılı eğitim öğretim yılı öğrenci giriş sınavı Denizlili aday öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. 

Okul Müdürü Fatih Canpolat, öğrenciyi merkeze alan, yaşam temelli, akademik başarının yanı sıra çevreye, toplum ve ülke sorunlarına duyarlı, yüksek ahlaklı, bilim, spor, sanat başta olmak üzere her alanda geleceğin lider vatandaşlarını yetiştirmek için çaba harcadıklarını söyledi.

Canpolat, “Denizli’de geçen yıl açıldık. İlk yılımızda da yoğun bir ilgi gördük. TED 87 yıllık bir kurum. TED Denizli Koleji olarak bu deneyimi ve başarıyı Denizli’ye getirmekten çok mutluyuz. İlkokul 4 ile ortaokul 5,6,7. sınıflara öğrencilerimizi Genel Merkez tarafından yürütülen bir sınav ile alıyoruz. Sınav yapmadan öğrenci kaydı almamız mümkün değil. Ayrıca bu genel sınav sonucunda her sınıf düzeyinde ilk beşe giren öğrencilere değişik oralarda burs imkanı tanıyoruz. Okul öncesi ve ilkokul 1,2 ve 3. sınıflarda ise PDR görüşmesi ile öğrencilerimizi kayıt yapabiliyoruz. Bu yıl içinde belli bir kontenjanımız var bu kontenjanı aşmayacağız. Öğrenci giriş sınavımız aday öğrencilerimizin çok yoğun ilgisi ile gerçekleşti. Denizli’de TED çatısı altında hayatın her alanında başarılı öğrenciler yetiştirmek için tüm kadromuz çok yoğun çalışıyor. Şu ana kadar gördüğümüz ilgiden çok mutluyuz. Denizli’li öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı