REKLAMI GEÇ

TED Denizli Koleji Türkiye’nin ilk A kalite okullarından olacak

TED Denizli Koleji Türkiye’nin ilk A kalite okullarından olacak

TED Denizli Koleji, kente kapılarını düzenlenen Babalar Günü etkinliğiyle açtı. Göveçlik’teki dev kampus, Pazar günü renkli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Kolej, Kent protokolünün, iş ve eğitim dünyasının önemli isimlerinin de katıldığı etkinliğe katılanlardan tam not aldı. TED Denizli Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Kazdağlı, kampusun her yönüyle standartların çok üzerinde olduğunu ve MEB tarafından uygulanması düşünülen akreditasyon sistemine göre yapılacak derecelendirmede TED Denizli Koleji’nin en yüksek puan olan A notunu alacağı bilgisini verdi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2014 Pazartesi, 14:34

86 Yıllık tecrübesiyle Türkiye’nin en köklü özel öğretim kurumu olarak gösterilen Türk Eğitim Derneği’nin Göveçlik’te yapımı bir yıl önce başlayan kampusu tamamlandı. TED Denizli Koleji yüzde 95 düzeyinde tamamlanan yerleşkesinin kapılarını Denizlililere Pazar günü gerçekleştirdiği Babalar günü etkinliği ile açtı.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle eğitim vermeye başlayacak olan kolejin Babalar Günü etkinliğine ilgi yoğundu. TED Denizli Koleji Kurucu Girişimi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, yatırımcı ortaklar işadamları Levent ve Ali Oto, TED Denizli Koleji Kurucu Temsilcisi Fırat Eser ve TED Denizli Koleji Kurucu Müdürü Fatih Canpolat’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe kent protokolünün yanı sıra iş ve eğitim dünyasından önemli isimler katıldı.

ic-1

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, TİM Yönetim Kurulu Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu gibi isimlerin de katıldığı etkinlik sayesinde Denizlililer kente kazandırılan bu özel öğretim kurumunun binalarını da gezme şansı buldu.

Barbekü partisi ve canlı müzikle renklendirilen Babalar Günü partisinde şüphesiz en çok çocuklar eğlendi. Çocuklar, şişme oyun alanlara, akülü araçlar ve oyun parkurlarında doyasıya eğlenirken veliler de fiziki imkanlar ve TED eğitim sistemi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

TED NASIL YETİŞTİRECEK?
ic-kazdagluTED Denizli Koleji’nin Ege Bölgesi’ndeki en iyi ve kaliteli okullardan olduğunu belirten TED Denizli Koleji Kurucu Girişimi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, “Böyle özel ve güzel bir okulu Denizlimize kazandırdığımız için çok mutluyuz. TED Denizli Koleji’nde; Atatürk İlkeleri ve Cumhuriyetin kazanımlarına bağlı, bilimsel düşünen, yaratıcı çözümler sunan, sosyal sorumluluk bilincine sahip, toplum ve ülke sorunlarına duyarlı ve çözüm üretme bilinci yüksek, en az bir yabancı dil bilip yaşamında etkili bir şekilde kullanan, özgüveni yüksek, empati kuran, farklılıklara saygılı, eleştirel bakış açısına sahip, çevreye duyarlı, yüksek ahlaklı ve her alanda geleceğin lider vatandaşlarını yetiştirmeyi hedeflemekteyiz” dedi.

ÜST DÜZEY KALİTE TESCİLİ MÜJDESİ
TED Denizli Koleji’nde önceliklerinin kaliteli eğitim ve güven olduğunu vurgulayan Kazdağlı, “Eğitim-öğretim vermeye hazır hale gelen okulumuz sahip olduğu yüksek standartlardaki fiziki olanaklar ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni hayata geçirilecek değerlendirme ölçütlerine göre en yüksek puan olan A notunu hak edecektir. Okulumuz anaokul bölümü, ilkokul bölümü, ortaokul bölümü, lise bölümü, konferans salonu, yemek salonu ve spor salonu olmak üzere 7 ayrı bloktan oluşuyor. Öğrencilerimizin daha rahat ve güvenli eğitim almaları için bu şekilde tasarladık. Okulumuzda kullandığımız tüm malzemeler güvenli ve anti-bakteriyel malzemeler. Çünkü öğrencilerimizin sağlığı bizim için herşeyden önemli” dedi.

galeri-anons

ANA OKULDAN LİSE SONA KADAR
TED Denizli Koleji’nin anaokulundan liseye kadar eğitim vereceğini vurgulayan TED Denizli Koleji Kurucu Müdürü Fatih Canpolat, “Kolejimiz Ege’nin en büyük eğitim kampuslarından biri. Okulumuz bir K12 okulu yani, okul öncesinden lise sona kadar eğitim veren bir kampus. Bu sene 48 ayını tamamlayan çocuklardan 6. sınıfa kadar öğrenci alacağız. Bunu TED’li öğrenci yetiştirmek adına yapıyoruz. Her yıl bir üst sınıfı açarak, TED kültürü ve TED bilinci ile yetişen öğrenciler yetiştirmek istiyoruz. TED olarak yüksek özgüvene sahip, bilimsel düşünen, sorun çözebilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler yetiştirme arzusundayız. Bu ölçütler bizim için çok önemli” dedi.

“GELECEĞİN İŞ ADAMLARI YETİŞECEK”
ic-fatihTED Denizli Koleji’nde öğrencileri hem akademik anlamda hem de sosyal anlamda en iyi biçimde yetiştireceklerini belirten Canpolat, “Buradan mezun olacak öğrencilerimiz gelecek 2020-2030’lu yılların iş adamları, yöneticileri ve bilim adamları olacak o yüzden öğrencilerimiz bizim için çok önemli. Burada eğitim gören öğrencilerimizin hem akademik başarılarını en yükseğe çıkartacak hemde onlara sanat, spor ve kültür alanında ilgi ve hobilerini neredeyse profesyonel düzeye çıkarabilecekleri ortamlar ve olanaklar sunuyoruz. Böylece, TED’den mezun olan öğrencilerin hayatın her alanında farklı olduklarını hissettirebilecekleri bireyler olarak yetişmelerini olanaklı kılıyoruz” dedi.

TED KOLEJİ’NDE NELER VAR?
Ege’nin en büyük özel okul yerleşkelerinden biri olan TED Denizli Koleji’nde ana okulu, ilkokul, ortaokul ve lise binalarının yanı sıra bir adet yemekhane binası ve bir adet spor eğitim merkezi binası yer alıyor. Yerleşkede 40 adet teknolojik derslik, 5 laboratuar, bilgisayar derslikleri, görsel sanatlar derslikleri, 3 ayrı kütüphane, 1 adet 3D donanımlı özel derslik, seramik atölyesi, plastik sanatlar dersliği, hobi salon ve sahaları, özel etkinlik alanları, çok amaçlı salonlar, her kademeye uygun özel teneffüs alanları, 320 kişilik konferans salonu, bir müzik stüdyosu, 250 seyirci kapasiteli bir spor salonu, tenis kortu, kapalı yüzme havuzu, halı saha, jimnastik salonu, fitness salonu, bale, aerobik, step ve dans salonları ile anfi-tiyatro mevcut. Ayrıca yerleşke içinde spinning salonu, suni buz pisti, mini golf sahası ve 550 kişilik yemekhane de bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ADRES: Saruhan Mahallesi 1. sokak no:5 Denizli

TELEFON: 0258 385 7 385

Web: https://www.teddenizli.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız

Harita