REKLAMI GEÇ

TED Denizli’de fark yaratacak

TED Denizli’de fark yaratacak

Türk Eğitim Derneği (TED) Denizli Koleji Müdürü Fatih Canpolat, Türk Eğitim Derneği’nin 86 yıllık deneyimi ile hazırladığı ve TED Okullarında yürütülen ortak eğitim programı ile Denizli’de fark yaratacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2014 Çarşamba, 11:17

Türk Eğitim Derneği’nin TED’lere özgü ortak eğitim programları ile Denizli’de öğrencilerin yüksek akademik başarı göstererek ulusal ve uluslararası alanlarda en üst düzeyde başarı sağlamasını hedefleyen TED Denizli Koleji, program çerçevesinde öğrencilerin akademik gelişimlerini sürekli takip ederek etütler ve ek çalışmalar ile de destekleyecek. Öğrenciyi merkeze alan eğitim sistemi ile akademik başarılarının yanı sıra zihinsel, duygusal ve beceri gelişimlerini destekleyen bir eğitim sistemi uyguladıklarını belirten Okul Müdürü Fatih Canpolat “TED’e özgü eğitim programları ile hem akademik hem de sosyal alanda başarılı bireyler yetiştirmeye özen gösteriyoruz. Bu amaçla geliştirilen eğitim programları ve TED ayrıcalığı ile Denizli’de eğitim ve öğretim de fark yaratmayı ve Denizlili öğrencilere artı değer katmayı hedefliyoruz. TED’li öğrencilerimiz ulusal ve uluslararası sınavlarda yüksek akademik başarı göstermenin yanı sıra TED’de kazandıkları sosyal beceriler ile kendi dönemlerinin lideri oluyorlar. Bu eğitim programı kapsamında yer alan davranış eğitimi, karakter eğitim programı, değer kazandırma programı, aile katılım programı, sanat-kültür-spor çalışmaları ve beceri eğitimleri ile öğrencilerimizin her alanda yüksek başarı göstermesi hedefleniyor” dedi.

TED’E ÖZGÜ EĞİTİM PROGRAMLARI
Okul Müdürü Fatih Canpolat, TED’in eğitim programı çerçevesinde öğrencilerin gelişim izleme raporları ile takip edildiğini belirterek, “Bu raporlar doğrultusunda değerlendirme yaparak velilerimizi bilgilendiriyoruz. denizli-ted-koleji-fatih-canpolat-icAynı zamanda aile katılım programı çerçevesinde açık sınıf uygulaması, sınıfımızdan haberler, rehberlik bültenleri, anne-baba okulu ile velilerimizi de eğitim ve öğretim programlarımızın bir bileşeni haline getiriyoruz. Bu da öğrencilerimizin bütünsellik yaklaşımı içerisinde çok daha başarılı olmalarını sağlıyor. Eğitim programını desteklemek üzere TED Denizli Koleji Psikolojik ve Rehberlik birimi de öğrencinin ilgi, yetenek, beceri ve kişisel özelliklerini fark etmesini sağlayarak öğrencilerimizin etkili öğrenme ve çalışma becerilerinin gelişmesine yönelik çalışmalar yürütecek. Objektif bir biçimde takip edilen öğrencilerimizi klasik ölçme teknikleri (test, yazılı ve sözlü sınavlar) ve alternatif ölçme ve değerlendirme yöntemleri (proje görevleri, portfolyo vb) ile değerlendirerek uygulayacağımız Tam Öğrenme Modeli kapsamında eksik öğrenmeleri bireysel ve grup çalışmaları ile tamamlayacağız. Tüm bu çalışmaların sonuçlarını ise velilerimiz ile düzenli olarak elektronik ortamda ve yüz yüze görüşmeler ile paylaşacağız. Ayrıca eğitim sisteminin bir parçası olarak öğrencilerimiz TED Genel Merkez tarafından hazırlanan ve değerlendirilen merkezi sınavlara da katılacaklardır. Amacımız öğrencilerimizi her alanda hayata hazırlamak ve akademik olduğu kadar sosyal yönden de başarılı olmalarını sağlamak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ADRES: Saruhan Mahallesi 1. sokak no:5 Denizli

TELEFON: 0258 385 7 385

Web: https://www.teddenizli.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız

Harita