REKLAMI GEÇ

TED Koleji eğitim-öğretim desteği kapsamında

TED Koleji eğitim-öğretim desteği kapsamında

TED Denizli Koleji Okul Müdürü Fatih Canpolat, sağlam temelleri, deneyimli eğitim kadrosu ve köklü kültürüyle, genç nesilleri yarınlara taşımayı ilke edinen TED Denizli Koleji’nin 2015-2016 eğitim- öğretim yılında da kayıt olan tüm öğrencilerine eğitim-öğretim desteğinden yararlanma imkanı sunduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2015 Cumartesi, 17:01

TED Denizli Koleji Okul Müdürü Fatih Canpolat, 10 Ağustos’ta başlayan eğitim-öğretim desteği başvurularının 2 Eylül akşamına kadar devam edeceğini, başvuruların TED Denizli Koleji’nde e-okul sisteminden yapıldığını ifade etti.

tercih işlemi yapacak öğrencilerin 3 Eylül’de açıklanacağını, okul tercihlerinin ise 4-10 Eylül tarihleri arasında yapılması gerektiğinin altını çizen Canpolat, kesin tercih sonuçların da 11 Eylül’de tercih sonuçlarının velilere duyurulacağını kaydetti.

TEŞVİK İÇİN KONTENJAN SORUNUMUZ YOK
Teşvikten yararlandırılacak öğrenci kontenjanlarında sıkıntılarının olmadığını ve TED Denizli Koleji için başvuru yapan öğrencilerin büyük çoğunluğunun bu kapsamda değerlendirileceğini beklediklerini söyleyen Canpolat, geçen yıl başvuru yapmayan, yeni kayıt yapan veya yapacak olan tüm velileri bu haktan yararlanmak üzere TED Koleji’ne beklediklerini belirtti.

TED Denizli Koleji olarak öncelikli hedeflerinin Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet kazanımlarına bağlı, bilimsel düşünen, yaratıcı çözümler sunan, sosyal sorumluluk bilincine sahip; toplum ve ülke sorunlarına duyarlı daha çok genç birey yetiştirmek olduğunu vurgulayan Okul Müdürü Fatih Canpolat, bu bağlamda Denizli’ye hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını ve gördükleri yoğun ilgiden dolayı Denizlililere teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ADRES: Saruhan Mahallesi 1. sokak no:5 Denizli

TELEFON: 0258 385 7 385

Web: https://www.teddenizli.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız

Harita