REKLAMI GEÇ

TED’de teknoloji bağımlılığı tartışılacak

TED’de teknoloji bağımlılığı tartışılacak

TED Denizli Koleji, “Akıllı telefon ve sosyal medya bağımlılığı”na dikkat çekilecek bir konferansa imza atıyor. 13 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek konferans tüm öğrencilere açık olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2018 Çarşamba, 09:53

TED Denizli Koleji, Klinik Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu ve Dr. Cansel Poyraz Akyol’un konuşmacı olarak katılacağı “Akıllı Telefon ve Sosyal Medya Bağımlılığı’ konferansına hazırlanıyor.

Denizli genelindeki tüm okulların öğrenci, veli ve öğretmenlerine açık olacak konferans TED Denizli Koleji Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Hızla değişen ve gelişen teknoloji ile günümüz dünyasında çocukların ve ailelerin en büyük sorunu haline gelen “Akıllı Telefon ve Sosyal Medya Bağımlılığı” Klinik Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu ve Haber Global Programlar Koordinatörü Dr. Cansel Poyraz Akyol’un katılımı ile bir gün sürecek olan konferansta irdelenecek.

Sosyal medya kullanımının sorunlu alanları, güvenlik, bağımlılık, internet kullanmanın tehlikeleri, doğru değerleri anlatmak, kural koymanın kuralları, sosyal medya ile baş etme gibi birbirinden farklı konuların interaktif olarak inceleneceği konferansa katılmak isteyenler program bilgisini TED Denizli Koleji’nden alabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ADRES: Saruhan Mahallesi 1. sokak no:5 Denizli

TELEFON: 0258 385 7 385

Web: https://www.teddenizli.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız

Harita