REKLAMI GEÇ

TED’e Kardeş Okul

TED’e Kardeş Okul

TED Denizli Koleji Hacı Leman Oto İlkokulu ile kardeş okul protokolü imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2015 Pazartesi, 17:33

Kurulduğu günden itibaren eğitim alanında ülkemizin en köklü sivil toplum insiyatifi olarak başarılı ancak maddi imlanları yetersiz öğrencilerin eğitimlerini destekleyen TED aynı zamanda sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek, toplum sorunlarına çözümcül yaklaşımlar sunan bireyler yetiştirmek amacı ile sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor. 

Eğitimin; hayatın içinde devam etmesi ve sürdürülebilirliğin gerekliliğine olan inancı ile kardeş okul çalışmalarına önem veren TED Denizli Koleji bu kapsamda ilk adımı Hacı Leman Oto İlköğretim okulu ile kardeş olarak başlattı.

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, Hacı Leman Oto Okul Müdürü Mehmet Uysal ve TED Denizli Koleji Okul Müdürü Fatih Canpolat tarafından imzalanan protokol ile iki okul kardeş oldular.

TED Denizli Koleji Okul Müdürü Fatih Canpolat, “Sorumluluk ancak bireysel olarak çalışarak öğrenilebilir. Öğrencilerimize sosyal sorumluluk bilincini yerleştirmek, yaşayarak kendi çabaları ile somut sonuçları olan, toplum geneline yararlı katkı koyabilmelerini sağlamak amacı ile kardeş okul uygulamasını başlattık. Okul öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizin ortak çalışmaları sonucu gerçekleştirilen kermes sonucu elde edilen gelir ile kardeş okulumuzun ihtiyacı olan fotokopi makinesini alarak oldukça anlamlı bir adım attık. Okul aile birliği yönetim kurulu üyelerimiz Erinç Barut, Bedia Karababa, Hülya Karademir, Okul Meclis Başkanı Ege Demir ve bir grup öğrencimiz ile Hacı Leman Oto ilköğretim okulunu ziyaret ettik. Bir anlamda yeni yıl hediyesi olmasını planladığımız fotokopi makinesini teslim ettiğimiz bu ziyaret sırasında; okullarımızın öğrencileri birbirlerini yakından tanıma ve gelecekle gerçekleştirilebilecek ortak projeleri paylaşma fırsatı yakaladılar. Küçük ama anlamlı bir adım ile başlayan sosyal sorumluluk projelerimizin pek çok öğrencimizde farkındalık yaratması ve geniş gruplara yayılması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı