REKLAMI GEÇ

Uğur’da teknoloji bağımlılığına savaş açıldı

Uğur’da teknoloji bağımlılığına savaş açıldı

Denizli Uğur Okulları öğretmenleri “Çoklu Ortam Tasarımı”” konulu eğitim aldı. Uğurlu öğretmenler, öğrencilerin teknoloji bağımlılığından korunması için önemli bir adım attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2018 Salı, 12:32

BAÜ Eğitim Bilimleri Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Başkanı Dr. Yavuz Samur, Denizli Uğur Okulları öğretmenlerine “Çoklu Ortam Tasarımı” eğitimi verdi.

Öğretmenler eğitimde kendi çocukluklarından başlayıp günümüze kadar gelerek, teknoloji, oyunlar, sosyal medya konulu eğitim içeriğine katılarak kendi branşları ile ilgili oyun tasarımını öğrendi.

Öğretmenler, “Eğitim Teknolojileri”, “Öğretim Tasarımı”, “Dijital Oyun Temelli Öğrenme”, “Eğitimde Oyunlaştırma”, “Çocuk ve Medya”, “Eğitimde Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin Kullanımı” gibi dersler veren Dr. Samur, Denizli Uğur Okulları öğrencilerinin eğitimine katkıda bulundu.

Eğitime ilişkin değerlendirme yapan Denizli Uğur Okulları yönetimi, bu eğitimle öğrencilerin teknoloji bağımlılığından uzaklaştırılmasının hedeflendiğini ifade etti.

Hizmet içi eğitimlerin Denizli Uğur Okulları’nın vazgeçilmezlerinden biri olduğunu belirten yönetim, “STEM” ile başlayan ve “Çoklu Ortam Tasarımı” ile devam eden eğitim serüveninin süreceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı