REKLAMI GEÇ

Yazar Pelin Güneş Yüksekçıta’da

Yazar Pelin Güneş Yüksekçıta’da

Çocuk kitapları yazarı Pelin Güneş, Yüksekçıta Okulları’nda öğrencilerle bir araya geldi. Söyleşi düzenleyen Güneş, kitaplarını imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2016 Perşembe, 11:19

Yüksekçıta Okulları, öğrencilerine yönelik kültürel etkinliklerini sürdürüyor. “Mamo’nun Sarayı”, “Konakta Neler Oluyor?” adlı kitapların yazarı Pelin Güneş, Yüksekçıta öğrencileriyle bir araya geldi.

Yazarın kitaplarını okuyan Anaokulu 1. 2. ve 3. sınıf öğrencileriyle buluşan Yazar Pelin Güneş, miniklerle kitaplar üzerine uzun bir sohbet gerçekleştirdi.

Miniklerin yazarlık ve kitaplar üzerine tüm sorularını yanıtlayan Pelin Güneş, söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı.

PELİN GÜNEŞ KİMDİR?
Yazar Pelin Güneş, 1974 yılında Ankara’da doğdu. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetim Bölümü’ nü bitirdikten sonra, bir süre özel bir bankada çalıştı. Yazmak, çizmek, el sanatları ve güzel sanatlara hayatı boyunca ilgi duyan yazar, uzun süredir çocuk kitapları yazmakta. Bu alanda özgür ve kaliteli ürünler ortaya çıkarma, çocukların keyifle okuyacağı yapıtlar verme amacında olan Pelin Güneş’in yapıtları arasında, “Haydi Yemek Yapalım”, “Çin Günlüğü”, “Rüya” (şiir) adlı kitapları bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız