REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta Şubadap ile coştu

Yüksekçıta Şubadap ile coştu

Yüksekçıta Okulları, Koruyucu Aile Derneği bünyesindeki çocuklar ile öğrencilerini çok özel bir etkinlikte buluşturdu. Türkiye turnesi kapsamında Denizli’ye gelen Şubadap Çocuk Orkestrası, çocuklara unutamayacakları anlar yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2017 Çarşamba, 11:05

Praksis Müzik Kollektifi’ne bağlı olarak 2013 yılından bu yana birçok çocuk şarkısı besteleyen Şubadap Çocuk Orkestrası, Yüksekçıta Okulları’nde çocuklar ve aileleri ile buluştu.

Koruyucu Aile Derneği bünyesindeki çocuklar ile okul öncesi, ilkokul ve ortaokul bünyesinde bulunan birçok miniği misafir eden Yüksekçıta Okulları, keyifli bir ortam sundu.

Şubadap Çocuk Orkestrası birbirinden güzel çocuk şarkılarını seslendirdi, hem miniklere hem de büyüklere uzun süre unutamayacakları anlar yaşattı.

Konser, oyunlar ve farklı etkinlikler ile renklendi. Şubadap Çocuk Orkestrası üyelerinin ekoloji ve doğa üzerine verdiği mesajlar da ilgi çekti, katılımcılar orkestra üyelerine hayran kaldı.

Yaklaşık 40 gündür Türkiye turnesinde olan grup, Denizli konserini Yüksekçıta Okulları’nda 1000 kişinin katılımıyla büyük bir coşkuyla tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız