REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta Okulları’nın Gençlik Haftası etkinliklerine görkemli final

Yüksekçıta Okulları’nın Gençlik Haftası etkinliklerine görkemli final

Yüksekçıta Okulları, Gençlik Haftası’nı dolu dolu etkinliklerle kutladı. Sergi, tiyatro, gösteri ve çeşitli organizasyonların gerçekleştirildiği haftanın finali de muhteşem oldu. İzmir Büyük Türkiye Orkestrası ve Destan Halk Dansları Topluluğu’nun birlikte hazırladığı gala görülmeye değerdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2017 Salı, 11:53

Yüksekçıta Okulları, Gençlik Halftası’nı her yıl olduğu gibi yine dolu dolu programlarla kutladı.

Haftanın ruhuna uygun planlanan tüm etkinlikler öğretmen ve öğrencilerin özverili çalışmalarıyla sahneye taşındı, organizasyonlara katılan öğrenci velileri ve davetliler unutamayacakları anlara şahitlik yaptı.

Yüksekçıta Okulları’nda Gençlik Haftası etkinlikleri öğrenci-öğretmen işbirliğiyle hazırlanan kitap şenliği ile başladı.

İlkokul 4. sınıf öğrencilerinin yer aldığı İngilizce Tiyatro davetlileri hem eğlendirdi, hem de çocuklarının kısa süre içinde İngilizce’de geldikleri aşamayı görmeleri açısından gurur kaynağı oldu.

Grup Anka’nın verdiği konser velileri coştururken, Yüksekçıta Okulları Lisesi Tiyatro Kulübü’nün hazırladığı “Tersine Dünya” isimli oyun hem güldürdü, hem de düşündürdü. Lise Tiyatro Kulübü, oyunlarını Yüksekçıta Ailesi’nin yanı sıra devlet okulları ve belediye organizasyonlarında da sahneleyerek, kentin kültür yaşamına katkı vermeyi de sürdürüyor.

Yüksekçıta Okulları’nın Gençlik Haftası Gala gecesi ise görülmeye değerdi. Uzun uğraşların verildiği, yoğun emeğin harcandığı galada İzmir Büyük Türkiye Orkestrası ve Destan Halk Dansları Topluluğu’nun ortak organizasyonu sahnelendi.

Yaklaşık 2 saat süren müzik ve dans şöleni, öğrenci velileri ve davetlilerden tam not aldı. Gösteri sonunda İzmir Büyük Türkiye Orkestrası ve Destan Halk Dansları Topluluğu dakikalarca ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız