Yüksekçıta’da bayram bir başka güzel

Denizli Yüksekçıta Okulları’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları görülmeye değerdi. Öğrenciler hünerlerini sergiledi, velileri ayakta alkışladı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2017 Pazar, 13:58
Yüksekçıta Okulları’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, bando eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın coşkulu bir şekilde söylenmesini, okulun kurucularından İnci Emek’in günün anlam ve önemini belirten konuşması izledi.
Yüksekçıta Okulları Müzik Topluluğu’nun sunduğu “Eskimeyenler” adlı dinleti, davetlilerin beğenisini kazandı.
23 Nisan şiirlerinin okunmasının ardından anasınıfının minikleri yıl boyunca büyük emeklerle hazırlandıkları gösterilerini sundu.
İlkookul 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin “Atatürk çok sevdi çocukları” temalı dans gösterisi Yüksekçıta’da yaşanan 23 Nisan coşkusunu daha da artırdı.
Yüksekçıta Okulları’nda gerçekleştirilen bayram kutlaması tiyatro ve dans gösterileriyle son buldu.
Yorum Yaz
İletişim
ANAOKULU
Merkezefendi mah.
Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli
Tel: 258 212 44 48
Fax: 258 377 07 66
BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ
Bahçelievler mah.
4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli
Tel: 258 377 21 71
Fax: 258 377 21 61
Web: http://www.yuksekcitakoleji.comMail: [email protected]
Sosyal Medya Hesaplarımız